Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
tiryaki 

Bakliyat, hububat ve kuruyemiş sektöründe Türkiye’nin lider şirketi Tiryaki Agro,  The Royal Bank of Scotland N.V.’nin liderliğinde, 9 bankanın katılımı ile  300 milyon dolarlık “club deal” sendikasyon kredisi aldı. Sendikasyon kredisinin imza töreni, Tiryaki Agro Genel Müdür’ü Süleyman Tiryakioğlu ve uluslararası bankaların temsilcilerinin katılımı ile  İstanbul'da yapıldı.
 
Yerli ve yabancı yatırımcıların yoğun talep gösterdiği ve The Royal Bank of Scotland N.V. liderliğinde sağlanan sendikasyonda, Yapı Kredi, Türk Ekonomi Bankası, Türk Ekonomi Bankası N.V., Aktif Bank, BNP Paribas, ING, Eurobank Tekfen ve HSBC  katılımcı bankalar olarak yer aldı. 
Yapılan imza töreninde Genel Müdür Süleyman Tiryakioğlu “İşletme sermayesi finansmanında kullanılmak üzere temin edilen kredinin, sektörde temin edilen en yüksek montanlı sendikasyon kredisi olma özelliğini taşıdığını ve  teminat yapısı ile kredinin, emtia finansmanı yapan şirketler için örnek bir finansman modeli teşkil ettiğini” söyledi. 
 
80 ÜLKEYLE TİCARET YAPIYOR
 
Bakliyat, hububat, yağlı tohumlar ve kuruyemiş sektöründe dünya çapında ticaret yapan, sektöründe Türkiye’nin lider şirketi Tiryaki Agro, 80'den fazla ülkeyle ticaret yapıyor. 2010 yılında  1.7 milyon tonu aşan  satış hacmi ve 1.2 milyar TL cirosu ile  son yıllarda yakaladığı hızlı büyüme trendini devam ettiriyor. 
20'den fazla ülkeden yaptığı hammadde ithalatı, 80 ülkeye yaptığı ihracat ve 30 yılı aşkın üretim tecrübesiyle, çok iyi bir tedarik zincirine sahip olan Tiryaki Agro,  Türkiye’nin coğrafi konumunun getirdiği, başta Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve CIS pazarlarına kolay ulaşılabilirlik avantajını, dünyanın diğer bölgelerinde de sağlamak için yatırımlarını sürdürüyor. Tiryaki Agro, sürdürülebilir büyüme hedefine odaklı, 600’ü aşkın genç ve profesyonel ekibiyle hizmet veriyor.
 
 
Detaylı Bilgi : Gülşah Yüzer 
Tiryaki AGRO Gıda San.A.Ş
Kurumsal İletişim Müdürü

Ekleme Tarihi
31.03.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Tiryaki Agro ya Uluslararası Piyasalardan 300 Milyon Dolarlık Sendikasyon Kredisi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız