Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
trakya birlik 

 EDİRNE (A.A) - Trakya Birlikin işletmelerinin ayçiçeği depolama kapasitelerini artırdığı, yatırımların devam ettiği bildirildi.

     Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen, yaptığı yazılı açıklamada, birliğin yatırım planları arasında önemli bir yer tutan çelik silo projelerinin ilk etabının, entegre tesislerinde tamamlanarak devreye alındığını belirtti.
     Sezen, fabrikalarında mevcut 12 bin ton kapasiteli çelik silolara ilave olarak, beher adedi 5 bin metreküp depolama kapasiteli 16 adet çelik siloların tamamlanması ile ayçiçeği depolama kapasitelerinin 36 bin ton artırılarak entegre tesislerininde toplamda 48 bin ton seviyelerine yükseltildiğini ifade etti.
     Sezen, şunları kaydetti:
     ''Bunun yanı sıra Karacabey Yağ Fabrikamızda da mevcut 1,600 ton kapasiteli çelik silolara ilave olarak 8 bin ton ayçiçeği depolama kapasiteli 4 adet çelik silo ve müştemilatının yapımına başlanmıştır. Bu yatırımla Karacabey Yağ Fabrikamızın 1,600 ton olan ayçiçeği depolama kapasitesi 9 bin 600 tona çıkacaktır. Böylece birliğimiz işletmelerinin çelik silolardaki toplam ayçiçeği depolama kapasitesi 13,600 tondan takribi 58 bin tona çıkarılmış olacaktır.
     Bu yatırımlarımızın tamamlanmasını müteakip, gelecek planlarımız arasına alınan ve genel kurulumuzca onayı verilen entegre tesislerimize ikinci etap 16 adet takribi 36 bin ton ayçiçeği depolama kapasiteli çelik silo yatırımlarımızı da uygulamaya alarak işletmelerimizin ayçiçeği depolama kapasitesini takribi 94 bin tona çıkaracağız.'' 

Ekleme Tarihi
31.03.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Trakya birlikten çelik silo yatırımı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız