Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 04 Mayıs 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

 TÜYAP ADANA FUARCILIK AŞ GENEL MÜDÜRÜ İLHAN ERSÖZ :  "FUARA 30 BİNİN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ BEKLİYORUZ"

 

ADANA (İHA) - Gıda, ambalaj, matbaa ve reklamcılık sektörlerinin önemli markaları, Adana TÜYAP'ta bir araya geliyor.

Sektörlerin beklenen buluşması olan gıda, ambalaj, plastik ve kauçuk fuarları, bütün coşkusuyla, bu yıl da beklentilere cevap verecek nitelikteki katılımıyla ilk kez matbaa ve reklamcılık fuarı ile eş zamanlı olarak yarın açılıyor.

Seyhan Oteli'nde düzenlenen basın toplantısıyla fuar hakkında bilgi veren TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersöz, Irak, İran, Suriye ve Kıbrıs dahil olmak üzere, çoğunluğunu işadamının oluşturduğu 30 binin üzerinde ziyaretçi beklediklerini ifade etti. Çukurova Aşçılar Derneği Başkanı Mesut Kayışçıoğlu ile basının karşısına çıkan Ersöz, etkinlikler kapsamında, ilk kez profesyonel anlamda yemek yarışması düzenleneceğini kaydetti. Cumartesi günü ise Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker'in, 'Tarım-Gıda politikaları ve gıda sektörüne yansımaları" konulu bir konferans vereceğini hatırlatan Ersöz, "Fuarımız başta Adana olmak üzere bütün bölge ekonomisi ve yatırımları için katkılar sağlayacaktır" dedi.

Ersöz, yine bu yıl ilki düzenlenecek Matbaa ve Reklamcılık Fuarı'nın, bölgedeki sektörün topluca bir arada görülmesi için olanak sağlayacağını belirterek, "Fuar süresince, Adana İl Tarım Müdürlüğü, Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Gıda Mühendisleri Odası işbirliği ile düzenlenecek olana konferans, toplantı ve etkinliklerle gıda güvenliği, hijyen, gıda politikaları, gıda ve sağlık gibi güncel ve önemli konularda dinleyiciler bilgilendirilecek. Gıda, tarım ve tarıma dayalı sanayi şehri Adana, son dönemde ambalaj, plastik sektörlerinde de ciddi yatırımlarla adından söz ettirmektedir. Bu pazarın, önümüzdeki yıllarda da canlılığını sürdürecek olması kaçınılmazdır. Sektörde çalışanları fuara bekliyoruz" dedi.

Yarın saat 11.00'da açılacak olan TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılacak fuar, 9 Nisan akşamına kadar ziyaret edilebilecek.

 

Ekleme Tarihi
05.04.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Gıda, ambalaj, matbaa ve reklamcılık fuarı yarın açılıyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız