Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Alman zirai ilaç firması Astra Nova tarafından Bor ilçesindeki Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde yaptırılacak tarım ilacı ürünleri fabrikasının temeli atıldı.

Temel atma törenine Niğde Valisi Alim Barut, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmet Cansaran, Bor Kaymakam Vekili Salim Çomaklı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Astra Nova Yönetim Kurulu Başkanı Jehad Atiyad, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Günalan, Genel Müdür Yardımcısı Özkan Akın ve davetliler katıldı.

Astra Nova Yönetim Kurulu Başkanı Jehad Atiyad, törende yaptığı konuşmada, daha önce Antalya, İstanbul ve Tarsus'ta yatırım yaptıklarını anımsatarak, bugün de Niğde'de yeni yatırımın temeli atacaklarını söyledi.

Türkiye'nin kendileri için fırsatlar ülkesi olduğunu ifade eden Atiyad, şunları kaydetti: "Bu yatırımlarımızla Orta Asya'daki ülkelere ürünlerimizi buradan pazarlamak istiyoruz. Türkiye'de deneyimli, bilgili insanları bulmak da çok kolay. Bizim hedefimiz, ileri teknolojiyle Türkiye'de işimizi geliştirmek ve büyük yatırımlar yapmaktır. Biz inanıyoruz, güveniyoruz ve biliyoruz ki, doğru zamanda doğru yerdeyiz. Bizimle burada birlikte olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. " dedi.(CİHAN)

Ekleme Tarihi
11.04.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Bor da,tarım ilacı ürünleri fabrikasının temeli atıldı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız