Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Hekim Süt hedef büyüttü 

Hekim Süt AŞ Genel Müdür Sedat Murat Bayrak, "Hekiminize Güvenin" sloganıyla başlattıkları projeyi tanıttı.

Bayrak, Giresun Gazeteciler Derneği’nde düzenlendiği basın toplantısında, Hekim Süt’ün Giresun ile özdeşleşmiş bir marka olduğuna dikkat çekti. Göreve geldiğinden beri Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim'in önderliğinde büyük bir değişim, gelişim ve yenileşme içinde olduklarını kaydeden Bayrak, "Bir taraftan teknolojimizi, bir taraftan ürün içeriklerimizi, diğer taraftan da ürün ambalajlarımızı ve tüm görsellerimizi yeniliyoruz. Uzun süren bir çalışmayla ortaya çıkan ürün içeriklerimizi ve farklı yeni görsellerimizi ‘Hekiminize Güvenin’ sloganıyla halkımızın beğenisine sunuyoruz. Bu projeye başlarken, kurumsal yüzümüzü tamamen değiştirip, daha çağdaş bir çizgiye taşıyarak, yeniden oluşturmayı hedefledik. Logomuz başta olmak üzere ambalajlarımızı, sloganımızı, ürün çeşit ve içeriklerimizi yeniledik.” dedi.

    “Gerek logomuzda, gerekse de her türlü görsel tasarımlarımızda öncelikle kırmızı rengi kullandık” diyen Bayrak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sebep 'kırmızının pazarlamanın lider rengi olmasıdır'. Kırmızı tercihimizle, genel kabul gördüğü üzere, rahatlıkla ayırt edilebilen, göze çarpan, albenili, baskın, seçkin ve iddialı olmayı hedefledik. Bütün görsellerimizi yenilerken, ürün içeriklerimizin de değiştirilerek güncellenmesini, ayrıca ürün portföyümüze yeni çeşitler eklenmesini önemli bir gereklilik olarak görüp, süzme yoğurt ve lor peyniri ürünlerimizi; yoğurt, ayran, beyaz peynir, kaşar peyniri ve tereyağı ürünlerimize ek olarak ürettik ve satışa sunduk. Başka yeni ürünlerimizin de çalışmaları sürmektedir. Bütün bunları, dünyaca kabul gören uluslararası belgelerimizle ISO 9001, ISO 22000 kalite ve gıda güvence standartları çerçevesinde, son derece teknolojik ve hijyenik şartlarda; doğal, katkısız, sağlıklı ve lezzetli ürün anlayışıyla gerçekleştirdik”

Giresun halkından destek isteyen Bayrak, "Hekim Süt A.Ş. olarak, Karadenizli ve Giresunlu hemşerilerimizin, şimdiye kadar olduğu gibi, hak ettiğimiz desteği vereceğinden eminiz.” diye konuştu.(CİHAN)

Ekleme Tarihi
20.04.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Hekim Süt hedef büyüttü




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız