Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Teşkilatlanma ve Destekleme Genel Müdürlüğü Üretim ve Pazarlama Dairesi Başkanlığı’nca; süt üreten, pazarlayan, sütü mamul maddeye çeviren, üretimde bulunan ve zeytin işleyen Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri ile Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Süt Üreticileri Birlikleri yöneticilerinin katıldığı bilgilendirme toplantısının ilki Ödemiş’te düzenlendi.
 
Toplantıya Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Teşkilatlanma ve Destekleme Genel Müdürlüğü, Üretim ve Pazarlama Daire Başkanı Afide Yazar da katıldı. Ödemiş İlçe Tarım Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Yazar, “Toplantımızın amacı süt fiyatları ya da başka konular değil. Bugün burada süt üreten, pazarlayan, sütü mamul maddeye dönüştüren tüm Tarımsal Amaçlı Kooperatiflerimize ve birliklerimize gıda mevzuatı hakkında bilgi vereceğiz.” dedi. 
 
Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği (ASÜD) Genel Koordinatörü Ali Osman Mola, Teşkilatlanma ve Destekleme Genel Müdürlüğü’nden gelen talep doğrultusunda Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ve ASÜD iş birliği ile hazırlanan ve ASÜD sponsorluğunda basımı ve dağıtımı gerçekleştirilen Çiğ Süt Üretimi İyi Hijyen Uygulamaları Rehberi’nin, söz konusu eğitimlerde kullanılması amacıyla kendilerine ulaştırıldığını söyledi. 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
22.04.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Süt kooperatiflerine gıda mevzuatı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız