Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 08 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Damızlık birliği araç filosunu genişletti 

 MANİSA (İHA) - Faaliyet alanı hızla genişleyen Manisa Damızlık Birliği araç filosuna yenilerini ekledi. Anadolu Bank’ın da katkılarıyla iki yeni sıfır aracın anahtarları Birlik Başkanı Ahmet Kırlıoğlu’na teslim edildi.

Tören Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği hizmet binası önünde gerçekleştirildi. Tarım İl Müdürü Ömer Çelik’in yanı sıra Birlik Başkanı Ahmet Kırlıoğlu, Birlik Sorumlu Müdürü İsmail Daban, Operasyonel Müdür Soner Güney, Anadolu Bank Saruhanlı Şube Temsilcisi Gürhan Ervüz, birlik yönetim kurulu üyeleri ve personel katıldı. Törende kısa bir konuşma yapan Birlik Başkanı Ahmet Kırlıoğlu, Tarım İl Müdürlüğü’nün küpeleme işini Damızlık Birliği’ne devrettiğini hatırlatarak, “Bu hizmeti en iyi şekilde vermek amacıyla araç filomuzu genişlettik. Birkaç araç kiraladık. Bugün de 2 sıfır araç alımı gerçekleştirdik. Bundan sonra Manisa hayvancılığına daha kaliteli hizmet sunacağız.” diye konuştu.
 
 
 
Tarım İl Müdürü Ömer Çelik ise Manisa’nın sadece tarım değil artık hayvancılık alanından Türkiye'de söz sahibi iller arasında yer aldığını belirterek, “Manisa bitkisel üretimde 7.sırada, hayvansal üretimde ise 5.sıraya yükselmiştir. Tarım il Müdürlüğü’nün de yükü hızla artıyor. Biz de daha kaliteli hizmet verebilmek için küpeleme işini Damızlık Birliğine devrettik. Gördüğümüz kadarıyla Damızlık Birliği bu yükün altından başarıyla kalkıyor. Yeni şubeler açıyorlar, yeni araçlar alıyorlar. Hayvancılığa en güzel hizmeti veriyor. Birlik Başkanı Ahmet Kırlıoğlu başta olmak üzere tüm personeli tebrik ediyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından kurban kesildi. Ardından yeni alınan 2 adet sıfır Renault Kango aracın anahtarları Anadolu Bank Saruhanlı Şubesi temsilcisi Gürhan Ervüz tarafından Birlik Başkanı Ahmet Kırlıoğlu’na teslim edildi. Alınan yeni araçlarla birlikte Damızlık Birliği’nin araç filosu 21’e çıktı.
 

Ekleme Tarihi
03.05.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Damızlık birliği araç filosunu genişletti




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız