Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 17 Mayıs 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
simit sarayı 

 'Dünya markası' olma yolunda hızla ilerleyen Simit Sarayı, kuruluşunun 9'uncu yılında Haliç Kongre Merkezi'nde Türkiye'deki ve yurtdışındaki franchiseları ile biraraya geldi. Simit Sarayı'nın kurucuları Haluk Okutur ve Mehmet Tarakçı, yaptıkları konuşmalarda uluslararası bir franchise zinciri olduklarının altını çizdi ve dünyaya simit yedirme hayallerinin gerçekleşmesinde iş ortaklarının payının büyük olduğunu ifade etti. 

 Okutur ve Tarakçı, yüzyıllardır 7'den 77'ye herkesin severek tükettiği simide hak ettiği değeri vermek ve Simit Sarayı'nı bir dünya markası haline getirmek için 9 yıldır yaptıkları çalışmaları iş ortaklarından aldıkları güçle hayata geçirdiklerini söylediler. 
 
Bugün 150 şubesi ile günde 300 binden fazla misafir ağırlayan Simit Sarayı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur, öğleden sonra yaptığı konuşmasında, başarısını büyük ölçüde sahip olduğu kararlılık ve inanca borçlu olduğunu söyleyerek; dokuz yıl önce "dünyaya simit yedirme" hayalinin bugün gerçek olmasını sağlayan iş ortaklarına teşekkür etti. 
 
Tüm sunum ve konuşmalarda, Simit Sarayı'nın, "dünyanın en Yaygın gıda zinciri olma" misyonuyla ilerleyen kurumsal bir firma olarak, müşteri memnuniyeti ve ürün kalitesinden hiçbir zaman ödün vermeden, teknoloji, tanıtım çalışmaları ve yurtdışı yatırımlarına giderek daha da artan bir hızla devam edeceği mesajı vurgulandı. 
 
Tüm gün doyurucu, lezzetli, sürpriz ürünler geliyor… 
Sunuculuğunu Kadir Çöpdemir'in yaptığı toplantıda, Simit Sarayı'nın uzman ArGe ekibi tarafından geliştirilen birbirinden özgün ve lezzetli yeni ürün çeşitleri, öğle yemeğinde görücüye çıkarıldı. Saray dürümün yeni çeşitlerinden lezzetli kahve ikramları yanında sunulan kurabiye çeşitlerine kadar uzanan zengin ürün portföyü Simit Sarayı iş ortakları tarafından çok beğenildi. 
 

Ekleme Tarihi
05.05.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Dünyaya Simit Yediren Simit Sarayı Bayileriyle Buluştu




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız