Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 05 Mayıs 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Çiftçilere 300 bin TL tazminat 

ANTALYA (İHA) - Antalya’nın Manavgat ilçesinde geçtiğimiz Aralık ayında yaşanan dolu afetinin ardından, Tarım Kredi Kooperatifi ürünleri zarar gören tarım sigortası sahibi 19 çiftçiye, 300 bin TL tazminat ödedi.
 
Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi Toplantı salonunda yapılan tören ile 2010 yılı Aralık ayında dolu afeti yaşayan ve tarım sigortalı olan 19 çiftçiye toplam 300 bin TL tazminat ödendi. Törene Manavgat Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Nabi Küçükkuru, Antalya Tarım Kredi Kooperatifi Müdür Yardımcısı Ali Sarı, Antalya Tarım Kredi Kooperatifi Sigorta İşlemleri Şefi Yılmaz Tatlı ile kurum personeli ve çiftçiler katıldı.
Zor şartlar altında üretim yapan ve bunları pazarlamaya çalışan çiftçilerin eskiye göre daha az kazandığının altını çizen Antalya Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdür Yardımcısı Ali Sarı, “Çiftçilerimiz, kendilerini sigorta ettirerek en azından oluşabilecek olumsuzluklara karşı garanti altına alıyor. Burada tazminat ödeme merasimine katılan 19 çiftçimizi tebrik ediyorum. Sigortalıklarının devamını diliyorum. Son zamanlarda küresel ısınma ile iklim şartlarımız değişti. Bu yıl biraz daha bariz Nisan ayının bu kadar yağışlı geçtiğini bilmiyorum. Sanıyorum Yağışla birlikte bu kadar afet yaşamadık” dedi.

Ekleme Tarihi
06.05.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Çiftçilere 300 bin TL tazminat




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız