Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Agroexpo Eurasia 7. Kez kapılarını açmaya hazırlanıyo 

AGROEXPO EURASIA 7. KEZ KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR

Türkiye’nin “Uluslararası İhtisas Fuarı” standartları onaylanmış, katılımcı sayısı ve kullanılan sergi alanı büyüklüğü ile ilk sırada yer alan AGROEXPO Eurasia, 23 -26 Eylül tarihleri arasında sektörün önde gelen firmalarını yine İZMİR’de bir araya getiriyor.

Ulusal ve uluslararası sektör temsilcilerinin buluşma noktası olan ve her yıl bünyesinde düzenlediği yurtdışı bağlantılı etkinliklerle göz dolduran AGROEXPO Eurasia, firmalar için ticari potansiyelin arttırılmasına zemin hazırlıyor. AGROEXPO Eurasia, 30,150 m2 kapalı alanda ve 4 farklı holde gerçekleştiriliyor.

2010 yılında 4 günde 142 bin kişi tarafından ziyaret edilen, ikili firma görüşmeleri ve yurtdışı katılımcı performansıyla haklı bir başarı elde eden AGROEXPO Eurasia’da, 423 standlı firma katılımı ile toplamda 600 firma temsili gerçekleştirildi.

Hol yerleşimleri sektörel gruplara göre oluşturulan ve her bir sektör için ayrı hol tahsisi gerçekleştirilen AGROEXPO Eurasia’da, ziyaretçilerin aradıkları her ürün grubunu alternatifleriyle bir arada bulabilmeleri amaçlanıyor.

EN SON HAYVANCILIK TEKNOLOJİLERİ BU FUARDA… 

Agroexpo Eurasia ile eşzamanlı olarak düzenlenen ANIMALEXPO 3. Hayvancılık Teknolojileri ve Süt Endüstrisi Fuarı; Türk hayvancılık sektörünün gelişimini engelleyen sorunların önemini kavrayarak, başa çıkılmasına katkıda bulunmak amacıyla ilk defa 2009 yılında gerçekleştirilmiş, 2010 yılında sektör firmaları ve profesyonelleri tarafından büyük ilgi görmüştür.

Hayvancılık sektörünün en iyi firmalarını 2011 yılında 3. kez bir araya getirecek olan Animalexpo, böylelikle sektör mensuplarının varlıklarını kamuoyuna duyurmaya, prestijini artırmaya ve yeni pazarlar yaratmaya devam edecektir.

Ziyaretçi Hedefi: 155.000 Ziyaretçi

Orion Fuarcılık ve işbirliğine girilen kurum ve kuruluşlarla yürütülen çalışmalar sonucunda Türkiye’nin dört bir tarafından 800 ulaşım organizasyonu gerçekleştirildi. Aylar öncesinden başlayan bu çalışmalarla binlerce çiftçinin fuarı gezmesi ve katılımcı firmalarla buluşması için imkan yaratıldı.

2011 Yılında ise ziyaretçi hedefiniz 155 bine çıkaran Agroexpo Eurasia,  2011 yılında da devleri buluşturarak sektöründeki liderliğini sürdürecek.

 

Ekleme Tarihi
11.05.2011
Ekleyen Kişi
Nazan Eryiğit


Link: Agroexpo Eurasia 7. Kez kapılarını açmaya hazırlanıyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız