Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 17 Mayıs 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

KAYSERİ (İHA) - Kayseri Tarım İl Müdürü Adnan Akay, bahçe tesislerinin 100 ile 300 TL arasında destekleneceğini bildirdi.
 
Adnan Akay yaptığı açıklamasında, Tarım Bakanlığı’nın 2011 yılında yurt içinde üretilen sertifikalı ve standart fidan ile bağ, bahçe tesislerinin desteklenmesi amacıyla bir tebliğ yayınladığını bildirdi. Akay, yayınlanan tebliğ doğrultusunda, bodur ve yarı bodur olup sertifika belgesi olan fidanlarla kurulan bahçelere dekar başına 300 TL ödeneceğini duyurarak açıklamasında şu bilgileri verdi:
 
“Standart belgeli fidanlarla kurulan bahçelere dekar başına 150 TL, bağ veya diğer meyve fidanları ile tesis edilen bahçelerde sertifikalı fidanlarla kurulmuşsa 200 TL, standart belgeli fidanlarla kurulmuş ise 100 TL olmak üzere, dekar başına bir defaya mahsus destekleme ödemesi yapılacaktır.
Desteklerden faydalanmak isteyen üreticilerimizin yazlık dikimler için 29 Temmuz 2011 tarihine kadar, güzlük dikimler için ise 1 Ekim 2011 tarihinden 30 Aralık 2011 tarihine kadar Çiftçi Kayıt Sistemine kayıt yaptırdıkları il veya ilçe müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir.”

Ekleme Tarihi
20.05.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Bahçe tesislerine destekleme




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız