Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 28 Nisan 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Dondurma devi Algida, buzlu içecek pazarına adım atıyor 

 

İSTANBUL (İHA) - Dünya trendlerini takip eden Algida, dondurmadan sonra şimdi de buzlu içecek kategorisine adım atıyor.

İlk defa İtalya'da lanse edildikten kısa bir süre sonra İtalyanların favori lezzeti haline dönüşen Cafe Zero, piyasaya sunduğu üç farklı çeşidiyle artık Türk tüketicilerine sesleniyor. Özel bir teknolojiyle üretilen ve içindeki küçük buz parçaları sayesinde tüketicilerine benzersiz bir deneyim yaşatan Cafe Zero, serinlemek isteyen kahve severlere alışık olmadıkları bir tat sunuyor.
 
Avrupa'daki tüketicilerle buluştuktan kısa bir süre sonra, farklılığını ortaya koyarak tüketicilerin vazgeçemediği lezzetler arasındaki yerini alan Algida'nın yeni ürünü Cafe Zero, Türk tüketicilerine benzersiz bir keyif sunuyor. Unilever patentli özel bir teknolojiyle üretilen ve içindeki küçük buz parçacıklarıyla eşsiz bir kıvama ulaşan Cafe Zero, Mocaccino, Cappucino ve Espresso çeşitleriyle tüm kahve severlerin damak tadına hitap ediyor. Kendini "Dondurma değil* Sıradan bir içecek değil* Bildiğin
gibi değil*" sloganıyla ayrıştıran Cafe Zero, bu yazın en popüler içeceği olmaya hazır.
Cafe Zero Marka Müdürü Engin Bilaç, Algida'nın piyasaya çıkarttığı yeni ürünüyle ilgili olarak: "Algida olarak yepyeni bir kategoriye adım atıyoruz ve bu sebeple çok heyecanlıyız. Cafe Zero ilk defa İtalya'da lanse edildi ve lanse edildikten çok kısa bir süre sonra büyük başarılara imza attı. Piyasaya çıktığı her ülkede aynı başarıyı elde eden Cafe Zero'nun Türk tüketicileri tarafından da büyük keyifle tüketileceğine inanıyoruz" dedi.
Piyasanın rakipsiz ürünü olmaya aday Cafe Zero, küçük buz parçalarıyla ve yoğun kahve tadıyla tüketicilerine yepyeni bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Türkiye'nin 21 yıllık deneyimli dondurmacısı Algida, buzlu içecek sektörüne attığı ilk adımıyla bu alandaki rakiplerinden de kolayca sıyrılıyor ve markanın DNA'sında yer alan yenilikçi ruhu buzlu içecek pazarına yansıtıyor. Farklılaşan tüketici trendlerine her zaman kulak veren ve ürünlerini bu değişken koşullar ışığında geliştiren Algida'nın yeni ürünü
Cafe Zero, 2011 yılı boyunca beş şehirde seçkin noktalarda satışa sunulacak. Bu şehirler sırasıyla: İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir ve Muğla.

Ekleme Tarihi
31.05.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Dondurma devi Algida, buzlu içecek pazarına adım atıyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız