Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 30 Nisan 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
ambalaj tse 

 ANKARA (A.A) - Türk Standardları Enstitüsünün (TSE), ambalaj sanayinin gelişimine katkıda bulunmak ve tüketicileri uygun ambalajlı ürün kullanımına teşvik etmek amacıyla bu yıl 24'üncüsünü düzenlediği Altın Ambalaj Yarışması'na son başvuru tarihi 6 Haziran olarak belirlendi. 


     TSE'den yapılan açıklamada, ambalaj firmalarının yanı sıra ürün sahibi, kullanıcı ve tasarımcı firmaların da katılabildiği Ambalaj Yarışmasının jüri değerlendirme toplantısı, 15 Haziran Çarşamba günü yapılacak. 
     Yarışmaya katılan ürünler, ''gıda'', ''içecek'', ''tıp ve eczacılık ürünleri'', ''elektronik eşya'', ''sağlık ve güzellik ürünleri'', ''ev gereçleri'' ve ''diğer'' olmak üzere 7 ayrı dalda değerlendirilecek. 
     Yarışmada dereceye giren firmalar ve ürünleri, 16 Haziran Perşembe günü düzenlenecek basın toplantısıyla kamuoyuna duyurulacak. 
     Dereceye giren ürün ve firmalar, Dünya Ambalaj Teşkilatı (WPO) tarafından gerçekleştirilen ve TSE'nin de jüri üyesi olarak yer aldığı ''Worldstar'' (Dünya Yıldızı) yarışmasına katılmaya da hak kazanacak. 
     Yarışmaya katılım formları, www.tse.org.tr adresinden temin edilebilecek.
     
     -TSE BAŞKANI ŞENTÜRK- 
     
     TSE Başkanı Hulusi Şentürk, ülkedeki tüm ambalaj sektörü temsilcilerini yarışmaya katılmaya çağırdı. 
     Türkiye'de rekabetçi, etkin ve güvenli piyasaların oluşması, Türk sanayicisinin ulusal ve uluslararası piyasalarda rekabet gücünün artırılması için çalıştıklarını ifade eden Şentürk, ''1988 yılından bu yana düzenlenen yarışmada, ambalaj sektörünün en başarılı ambalajlarını seçiyoruz. TSE Altın Ambalaj Yarışması, ambalaj üreticisinin, tasarımcısının ve kullanıcısının emeğine değer katan çok özel bir yarışma'' dedi. 

Ekleme Tarihi
02.06.2011
Ekleyen Kişi
Mert KÖKER


Link: Altın ambalaj yarışması




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız