Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 01 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
para destek 

Kırsal Kalkınma Yardımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında çeşitli hibe desteklerinden yararlanmak için müracaat eden çiftçilerin başvurularının değerlendirilmesinin devam ettiği bildirildi.

Ordu Tarım İl Müdürlüğü tarafından, Kırsal Kalkınma Yardımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında çeşitli hibe desteklerinden yararlanmak için müracaat eden çiftçilerin başvurularının değerlendirilmesinin devam ettiği bildirildi. 
 
Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, makine ekipmanlarının desteklenmesine dair tebliğde yapılan değişiklikle değerlendirme süresinin uzatılması ve ödenek artırma çalışmaları devam ettiğinden başvuru sonuçlarının henüz açıklanmadığı anımsatıldı. 
 
Açıklamada, tebliğde yapılan değişikliğe göre başvuru sonuçlarının 25 Haziran tarihinde açıklanacağı ifade edilerek şöyle denildi: 
 
"Başvuru sonuçları açıklanmadan bazı bayilerin çiftçilerden para talep ederek makine ekipman dağıtımı yaptığı duyumları alınmaktadır. Çiftçilerimizin mağdur olmaması için İl ve İlçe Tarım Müdürlüklerinde hibe sözleşmesi imzalamadan bayilerden makine ekipman talep etmemeleri ve bayilere ödeme yapmamaları gerekmektedir. Hibe sözleşmesi ve satın alım işlemine 25 Haziran 2011 tarihine kadar İl Tarım Müdürlüğümüzce onay verilmemektedir. Bu onay verilmeden makine ekipman dağıtımı kesinlikle yapılmayacaktır. Bu nedenle İl Müdürlüğümüzün bilgisi dışında bayilerden makine ekipman alan çiftçilerimizin mağdur olacağı gibi bayilere de ödeme yapılmayacaktır. " (AA)

Ekleme Tarihi
07.06.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Kırsal Kalkınma Yardımlarının Desteklenmesi Programı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız