Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 30 Nisan 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Şeker Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bor, şirket bünyesindeki Ar-Ge çalışmalarının aralıksız olarak sürdüğünü söyledi. 

Bor, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Şeker Piliç artan talebe bağlı olarak, işlenmiş ürün ve hazır gıda alanında ürün çeşitliliğini daha da arttırmayı, tüketicilere yeni lezzetler sunmayı planlamaktadır. Dünya mutfağından lezzetler, soslar ve baharatlar hazırlayan şirketimiz, tüketicilerin karşısına benzersiz tatlarla çıkmayı hedeflemektedir" dedi. 
 
Ar-Ge mutfağında, besin değeri yüksek yeni ürünlerle ilgili çalışmaların devam ettiğini dile getiren Bor, "Şirketimiz, fonksiyonel ürünlere ağırlık vermektedir. Omega 3 ve omega 6 gibi zenginleştirici katkılar ve çeşitli vitaminlerle ürünlerin besin değerini yükseltmeyi amaçlamaktadır" şeklinde konuştu. 
 
Şirket olarak geri dönüşümlü ambalaj üretimini Ar-Ge çalışmaları kapsamına aldıklarını belirten Bor, "Ar-Ge çalışmalarıyla ileri besin kalitesine sahip gıdaların üretimi, kırmızı et sektörünün yaşamakta olduğu kriz ortamında ülkemiz insanının sağlığı ve beslenme kalitesi açısından büyük önem taşımaktadır. Hazırlıkları devam eden Şeker Kids ürünleri özellikle çocukların beslenmesine katkı sağlayacaktır. Ar-Ge çalışmalarımız sadece ürün çeşitliliğini arttırmaya yönelik değildir. Aynı zamanda halk sağlığı açısından büyük yararlar sağlayan Şeker Piliç Ar-Ge çalışmaları yüksek kalite standartlarıyla piyasaya en sağlıklı ürünleri sunmayı amaç edinmiştir" dedi. (AA)

Ekleme Tarihi
08.06.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Şeker Piliç'te Ar-Ge Çalışmaları




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız