Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 01 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
kaçak sahte içki 

Bodrum'da içtikleri sahte içkiden zehirlenen 4 Rus rehberin ölümünün ardından, Antalya'nın Demre İlçesi'nde İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri, 36 tekne ve 30 işyerinde kaçak ve sahte içki denetimi yaptı. 

 
Demre İlçe Tarım Müdürlüğü gıda denetim ekipleri, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Rus rehberlerin sahte içkiden zehirlenerek yaşamını yitirmesinin ardından, ilçe genelinde denetimleri artırdı. İlçede içki ruhsatı bulunan tüm tekne, restoran ve barlara yönelik denetim yapılıyor.
 
Demre İlçe Tarım Müdürü Hüseyin Şahin, Ziraat Mühendisi Mustafa Katırlı, Veteriner Hekim Halil İbrahim Toprak ve Çevre Sağlığı Teknisyeni Durmuş Kılıç'tan oluşan kontrol ekibi, ilçede 36 tekne ve 30 işyerinde sahte ve kaçak içki denetimi yaptı. İşletmelerdeki içkilerden numuneler de alan ekipler, marka ve bandrol kontrolü yaparken, faturaları da inceledi. 
 
Denetimler sırasında turistlere sahte ve kaçak içki konusunda bilgiler de veren İlçe Tarım Müdürü Hüseyin Şahin, Rus rehberlerin ölümüne neden olan 'Mister Burdon' adlı içkiyi içmemeleri konusunda da uyardı. Şahin, turistlere, enerji içecekleri ve alkollü içecekleri karıştırmamaları konusunda da uyarıda bulundu. 
 
Şahin, denetimler hakkında bilgi verdi. Şahin, "Şu ana kadar yaptığımız denetimlerde kaçak içkiye rastlamadık. Esnafımız bu konuda duyarlı. İlçemiz turistik bir ilçe. Biz de bindikleri dalı kesmemeleri konusunda gerekli uyarılarımızı yapıyoruz" dedi.
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
15.06.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Sahillerde Kaçak ve Sahte İçki Denetimi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız