Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 27 Nisan 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Kars’ta 180 traktörün bakımı yapıldı 

ÇİFTÇİLERE TRAKTÖR KULLANIMI HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ
 
KARS (İHA) - “Erkunt 2011 Bakım Günleri” kapsamında Türkiye’yi gezen çiftçi dostu Erkunt Traktör Karslı çiftçilerle buluştu.
 
Kars ve çevresinde, Bölge Yetkili Satıcısı Hacı Keleşoğulları Tarım Makineleri ve Bölge Yetkili Servisi Dede Otomotiv işbirliğiyle gerçekleşen Bakım Günleri’nde, 180 traktöre ücretsiz bakım yapılırken, arızalı olduğu tespit edilen traktörler yetkili servislere yönlendirildi. Karslı traktör kullanıcılarına Erkunt teknik ekibi tarafından doğru traktör kullanımı hakkında bilgiler de verildi.
Müşteri ilişkilerini sadece satışla sınırlı tutmayıp satış sonrası hizmete de büyük önem verdiklerini belirten Erkunt Traktör Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynep Erkunt Armağan, hem traktöre zamanında bakımının doğru ve tam yapılması, hem de traktörün doğru kullanılması konusunda yaptıkları eğitimlerle, tarımsal faaliyetlerdeki verimliliğe katkıda bulunmayı hedeflediklerini söyledi.
 
 
 
Zeynep Erkunt Armağan, “Sektörün en genç ve en dinamik kuruluşu olarak müşterimizin koşulsuz mutluluğunu esas alıyoruz. Çiftçi eğitimi de bizim için önemli bir konu. Bunun için her 6 ayda bir yaklaşık 50 bin çiftçimize eğitim maksatlı süreli yayınımızı gönderiyoruz. Müşteri memnuniyeti ve şikâyet yönetimi için yine çok öncü adımlar atarak sektörde ilk olacak önemli yatırımlar yapıyoruz. Ana ilkemiz, mutlu kullanıcı-mutlu üretici. Bu doğrultuda düzenlediğimiz Geleneksel Bakım Günleri kapsamında tüm ekibimizle Kars’taydık. Bakım günleri, traktörlerin tamamen kontrolden geçirilmesinin yanı sıra, Fabrika-çiftçi yakınlığını sağlaması açısından da çok önemli bir uygulama. Çiftçilerimizi yerlerinde ziyaret etmek, onların sesini dinlemek, önerilerini değerlendirmek bize her türlü gelişim ve değişim konusunda yön veriyor” dedi.
Erkunt Traktör yetkili teknik servisi tarafından Kağızman, Digor, Sarıkamış, Selim, Susuz, Arpaçay, Akyaka ve merkez’de gerçekleştirdiği bakım programına katılan çiftçilerin 180 traktörünü bakım ve onarım yapıldı.
Yetkililer çiftçilere doğru traktör kullanımı hakkında da bilgiler verdi.

Ekleme Tarihi
21.06.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Kars’ta 180 traktörün bakımı yapıldı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız