Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 25 Nisan 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

MALATYA BELEDİYESİ KÜLTÜR A.Ş GENEL MÜDÜRÜ NALÇACI: ''MALATYA'NIN DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ'NİN FUAR MERKEZİ OLMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ''

MALATYA (A.A) - Malatya Belediyesi Kültür A.Ş tarafından organize edilen ''Geleneksel Sanayi, Ticaret ve Uluslararası Kayısı Fuarı''nın bu yıl 19'uncusunu düzenlenecek. 

     Kültür A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı, Öğretmenevinde düzenlediği basın toplantısında, fuarın 6 Temmuz'da Mişmişpark Fuar Alanı'nda başlayacağını ve 5 gün süreceğini belirtti. 
     Fuarın 9 bin metrekarelik alanda yapılacağına işaret eden Nalçacı, İstanbul, Elazığ, Adıyaman, Bursa, Kahramanmaraş ve Mersin'den 8 ve il içinden de 55 standın satışını gerçekleştirdiklerin ifade ederek, çeşitli yarışmaların ve kültürel etkinliklerin yapılacağını vurguladı. 
     Malatya'daki fuar kapsamında, en iyi kayısı yarışmasının yanı sıra, bir çok sportif ve kültürel etkinliklerin de yapılacağını kaydeden Nalçacı, Bulgaristan, Kosova ve Gürcistan'dan halk dansları topluluklarının gösteri sunacağını ifade etti. 
     Nalçacı, fuar etkinlikleri kapsamında sanatçı Kıraç, Zara, Uğur Işılak, Şevval Sam ve Sıla'nın sahne alacağı konserler düzenleneceğini belirterek, çeşitli spor etkinliklerinde bulunulacağını bildirdi. 
     Şehirlerin kalkınmasının temelinde sanayileşme tarım ve üretimin yanı sıra tanıtımların da çok önemli unsurlardan bir tanesi olduğunu ifade eden Nalçacı, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden ve her yıl kentte çeşitli faaliyetler gösteren Malatya Belediyesi Kültür A.Ş'nin şehrin tanıtımı noktasında çeşitli projeler ürettiğini kaydetti. 
     Nalçacı, şunları dile getirdi: 
     ''Bu anlamda her yıl olduğu gibi bu yıl da fuarımızı gururla Malatya'da organize edeceğiz. Bundan önceki iki fuarımız tarım ve yapı fuarıydı. Bu üçüncü fuarımız olacak inşallah. 4'üncü fuarımızı da Ramazan ayında kitap fuarı olarak gerçekleştireceğiz. Malatya'nın Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin fuar merkezi olması için çalışacağız.'' 

Ekleme Tarihi
23.06.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Malatya Uluslararası Kayısı Fuarı'na hazırlanıyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız