Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

DÜZCE (İHA) - Düzce İl Tarım Müdürlüğü, Çiftçi Kayıt Sisteminde (ÇKS) kayıtlı çiftçilere destekleme ödemesi yapılacağın bildirdi.

Düzce İl Tarım Müdürlüğü tarafından çiftçiye destek ile ilgili yapılan açıklamada şunlara yer verdi. “Yurtiçi sertifikalı fidan, çilek fidesi ve standart fidan kullanımı desteklemesi 2011 yılı uygulamaları kapsamda yurtiçinde üretilip sertifikalandırılan sertifikalı fidan, çilek fidesi ve standart fidanlarla bitkisel üretim faaliyetlerinde bulunan ÇKS’ye kayıtlı çiftçilere destekleme ödemesi yapılacaktır. Destekleme kapsamında Bodur ve yarı bodur meyve fidan türleri ile bahçe tesisine standart 150 TL, sertifikalı 300 TL, Bağ ve diğer meyve fidanları ile bahçe tesisine standart 100 TL, sertifikalı 200 TL, Zeytinde yağlık çeşitleri ile bahçe tesisine standart 50 TL, sertifikalı 100 TL, Narenciye bahçelerinde aşılama ile çeşit değiştirme sertifikalı 250 TL, Virüsten ari fidanlara ilave olarak standart 50 TL, sertifikalı 100 TL, Sertifikalı çilek fidesi desteği sertifikalı 200 TL. yapılacak. Destekleme için başvuru tarihi 2011 yılı yazlık dikimler için 29 Temmuz 2011 tarihi mesai saati bitimine kadar, güzlük dikimleri için ise 1 Ekim 2011 tarihinden 30 Aralık 2011 tarihi mesai saati bitimine kadardır. Dönemi içerisinde yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir:”

Başvuruda bulunacak çiftçilerin Tarım il ve ilçe müdürlüklerinden Başvuru Dilekçesi ve taahhütname ve Talep formu. Tohumluk satış faturası. Fidan, fide veya aşı materyallerine ait sertifika belgesinin bir örneği. Güncellenmiş ÇKS belgesi. 2011 yılı öncesinde belgelendirilmiş fidanlar için Bitki Muayene Raporu. Bağ, bahçe kiralanmış ise kira sözleşmesinin bir örneği ve Fatura düzenleyen kişiye ait Fidan, Fide üretici Belgesi veya Tohumluk Bayi Belgesinin bir örneği getirmeleri gerektiği bildirildi.

Ekleme Tarihi
24.06.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Çiftçiye destek




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız