Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 07 Mayıs 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen 'tarım ve insan' konulu 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması'na başvurular devam ediyor. Başvuru süresi 22 Temmuz'da sona eriyor.
 
3. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda fotoğraflar, 5 ayrı kategoride görücüye çıkacak. Teması 'tarım ve insan' olan yarışmaya katılmak isteyenler en az 1, en fazla 5 fotoğrafla başvuruda bulunabilecek. Her türlü tarımsal faaliyetler , hayvancılık, toprak, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köy ve köylüyle ilgili görselleri içeren fotoğraflar, birbirinden önemli jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek. Birinciliğe değer görülen fotoğraf sahibini ise yarışma sonunda 4 bin liralık para ödülü bekliyor. Ödül alan ve sergilenmeye değer bulunan yüzlerce fotoğraf yılın farklı zamanlarında Türkiye’yi dolaşacak ve sergilerde vatandaşlarla buluşacak.
Yarışmada Coşkun Aral, Ozan Sağdıç, Mehmet Arslan Güven gibi fotoğrafçılık alanında önemli isimler jüri üyeleri arasında yer alıyor. Başvuru şartlarıyla ilgili detaylı bilginin www.tarimyayin.gov.tr adresinden öğrenilebilecek yarışma katılımcılarını bekliyor. (CİHAN)

Ekleme Tarihi
30.06.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: 'Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf yarışmasına başvurular devam ediyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız