Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 27 Nisan 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Malatya, kayısı festivaline hazır  

Malatya'nın prestij fuarı olarak bilinen "Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı" ile "Uluslararası Malatya Kayısı Festivali bu yıl 6-10 Temmuz tarihleri arasında Mişmiş Park Fuar Alanı'nda gerçekleştirilecek.
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, düzenlediği basın toplantısında, fuarların şehirlerin tanıtımı ve kalkınması sağladığı katkıların yanı sıra, sosyal hayatın canlanmasında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.
Malatya Belediyesi olarak kültürel faaliyetlere titizlikle eğildiklerini anlatan Çakır, 19. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı & Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali’nin bu yıl 6–10 Temmuz tarihleri arasında Mişmiş Park Fuar Alanı'nda gerçekleştirileceğini bildirdi.
Çakır, fuar ve festivalin her geçen yıl daha çok katılımlı ve daha çok coşkulu bir şekilde gerçekleştirildiğini söyledi. Çakır, şöyle devam etti: “Geçtiğimiz yıl içerisinde dört fuar düzenledik ve her fuarımız da bir önceki fuarımızdan çok daha kapsamlı ve çok daha katılımcı gerçekleşti. Tarım ve Hayvancılık, Yapı ve Dekorasyon Kitap fuarları ve Çocuk Şenlikleri gibi çok sayıda sosyal ve kültürel etkinliği artırarak devam ettiriyoruz.”
Etkinliğin birçok aktivitenin düzenleneceğini kaydeden Başkan Çakır, “5 Temmuz Salı günü saat 19.00’da kortej yürüyüşümüz var. Bütün hemşehrilerimi Öğretmenevi önünden İnönü Kapalı Çarşısı’na kadar yapılacak kortej yürüyüşüne ve bu coşkuya katılmalarını bekliyorum. 6–10 Temmuz tarihleri arasında Mişmiş Park Fuar Alanı'nda düzenlenecek olan 19. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı & Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali zengin programlar içeriyor. 5 günlük fuar ve festival programı çerçevesinde, ulusal ve uluslararası halk oyunları ekipleri gösterisi, mehteran gösterisi, mahalleler arası futbol turnuvası, yemek yarışması, tatlı yarışması, basketbol turnuvası, tekvando gösterileri, şiir dinletisi, bilek güreşi, atletizm yarışmaları, şöhretler futbol turnuvası, motodrag yarışmaları ve trap atışları gibi etkinliklerin yanı sıra mahalli sanatçılar ile Kıraç, Zara, Uğur Işılak, Şevval Sam ve Sıla gibi ünlüler konserler verecekler.” şeklinde konuştu.
(CİHAN) 

Ekleme Tarihi
05.07.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Malatya, kayısı festivaline hazır




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız