Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 15 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme (TKDK) Afyonkarahisar İl Koordinatörü Metin Şehitoğlu 

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme (TKDK) Afyonkarahisar İl Koordinatörü Metin Şehitoğlu, tarım sektöründe ve kırsal alanda faaliyet gösteren üreticilerin projelerine destek verilmesi için, TKDK’nın 1 Temmuz itibariyle birinci başvuru çağrı ilanına çıktığını bildirdi.

TKDK Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü’nde basın toplantısı düzenlenen Metin Şehitoğlu, AB hibe fonunun tarım sektöründe ve kırsal alanda faaliyet gösteren üreticilere, özel sektöre ve potansiyel yatırımcılara hazırladıkları projelere karşılığında ve sözleşmeli olarak kullandırılacağını söyledi.

    Birinci başvuru çağrı ilanı kapsamında dağıtılacak destek miktarları belirlenirken yatarım süresi en fazla 30 gün olacak olan başvuruların kabul edilip değerlendirmeye alınacağını ifade eden Şehitoğlu, uygulama süresi 30 günden fazla olan başvuruların, ikinci başvuru çağrı döneminde kabul edileceğini ifade etti. 
 
    Şehitoğlu, uygulama süresi 30 günden fazla olacak başvuru sahipleri için kurum tarafından ikinci başvuru çağrı ilanına da 4 Temmuz ‘da çıkıldığını belirtti.
 
Proje hazırlayan veya proje hazırlamayı düşünen kurum ve kuruluşların mutlaka ciddi bir kurumla irtibata geçmelerini isteyen Şehitoğlu, “Bizim halk arasında çantacı tabir ettiğimiz proje yapmak isteyen kişi veya kurumlarla hiçbir şekilde irtibata geçmesinler. Çantacı tabir ettiğimiz konu, ilimiz açısından çok önemli. Adamların belli bir kurumsal kimlikleri yok, hiçbir şeyleri yok. Proje hazırlatacak kişiye geliyorlar, ‘biz sana proje yapacağız’ diyorlar. Proje hazırlama anlamında faaliyet gösteren danışman firmalarımız var. İlla danışman firma olacak diye bir şey yok. Bu alanda faaliyet gösteren kurum ve kişiler ciddi kurum ve kişiler olsunlar. Adres istediğimizde o kişinin adresini bulabilelim. Bunu önemsiyoruz.” dedi.(CİHAN)

Ekleme Tarihi
05.07.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: TKDK, AB hibe desteği vermek için başvuru çağrı ilanına çıktı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız