Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 15 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından Manisa'ya 13 milyon lira tutarında Kırsal Kalkınma Yatırımlarına hibe desteği verildiği bildirildi. 

 
Manisa Tarım İl Müdürü Ömer Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, Temmuz ayı içerisinde de Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Programı kapsamında 27 adet tarımsal tesise 6 milyon 840 bin lira tutarında hibe desteği verileceği kaydedildi. 
 
Çelik, şunları belirtti: 
 
"Makine ekipman alımlarının desteklenmesi kapsamında yüzde 50 hibe desteğiyle bin 396 üreticinin 12, 4 milyon liralık yatırımına karşılık 6, 2 Milyon lira hibe makine almaya hak kazandığını Haziran ayında üreticilerimize duyurmuştuk. Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında üreticilerimiz tarafından yapılan proje başvuruların değerlendirme çalışmaları Müdürlüğümüzce tamamlanmıştır. Yapılan değerlendirmelerde Manisa'da 27 adet tarıma dayalı tesis için, 13, 7 Milyon liralık yatırıma karşılık 6, 84 milyon lira hibe desteği verilecektir. Manisa'da 29 milyon lira yatırım yapılacak olup, bu yatırımlar karşılığında Bakanlığımızca Manisa'ya toplam 13 milyon 40 bin lira tutarında hibe desteği ödemesi yapılacaktır. Bu desteklemelerle Manisa tarımı daha çok gelişecek, daha yüksek ve kaliteli tarımsal ürünlerin yetiştirilmesine katkı sağlanacaktır. " 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
05.07.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Manisa'da Kırsal Kalkınma Yatırımlarına 13 Milyonluk Hibe Desteği




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız