Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 09 Mayıs 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

ANKARA (A.A) - Bayilik lisansına kayıtlı sabit köy pompası veya tarımsal satış amaçlı tankerlerine otomasyon sistemi kurulması için verilen süre 30 Eylül'e kadar uzatıldı. 

     Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun (EPDK) Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan duyurusuna göre, bayilik lisansına kayıtlı sabit köy pompası veya tarımsal satış amaçlı tankerlerine otomasyon sistemi kurulması için 30 Haziran'a kadar verilen süre, 30 Eylül 2011'e kadar uzatıldı. 

     Bayilik lisansından sabit köy pompası ve/veya tarımsal satış amaçlı tankeri çıkarılması hususunda 15 Haziran-6 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılmış lisans tadil işlemleri, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığı'nca resen iptal edilecek. 
 
     Sabit köy pompası ve/veya tarımsal satış amaçlı tankerlerinin bayilik lisansından çıkarılması için 15 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında EPDK'ya sunulan ve işlemi tamamlanmayan lisans tadil başvuruları, yapılmamış sayılarak Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca işlemden kaldırılacak. 
 
     Sabit köy pompası ve/veya tarımsal satış amaçlı tankerlerinin lisanstan çıkarılmasına ilişkin lisans tadil başvuruları hakkında bu karara göre işlem yapılmasını istemeyen bayilik lisansı sahipleri, bu husustaki taleplerini 1 Ağustos 2011 tarihine kadar EBDK'ya yazıyla bildirecek. 

Ekleme Tarihi
17.07.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Sabit Köy Pompalarına Otomasyon Sistemi Kurulması İçin Verilen Süre 30 Eylül'e Kadar Uzatıldı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız