Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 01 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Sahte İçki Numuneleri İncelemede 

Antalya'da Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Mali polisin ortaklaşa düzenlediği sahte içki operasyonunda gözaltına alınan 2 kişinin sorgusu sürerken, sahte içki ve içki yapımında kullanılan malzemelerden alınan numuneler, incelenmek üzere laboratuvara götürüldü. 

 
Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, İstanbul'dan kamyonla sahte içki yapımında kullanılan malzeme ve sahte içki getirildiğini belirleyerek dün akşam saatlerinde Döşemealtı İlçesi Yeniköy Mahallesi ve Organize Sanayi Sitesi içerisinde 3 depo ve 1 imalathaneye baskın düzenledi. Operasyon kapsamında 1440 koli sahte viski ve Votka ele geçirilirken, 35 bin kapak, binlerce sahte Tekel bandrolü, metil alkol, alkol yapımında kullanılan su ve renklendiricilere de el konuldu. Olayla ilgili tarım ve zirai ilaç, imalat ve ithalatı yapıyor görünümü verilen şirketin sahibi Cengiz Bilici ile kamyon sürücüsü Erdem D. gözaltına alındı. 
 
Tarım İl Müdürlüğü ekipleri, Mali Suçlar Büro Amirliği önüne getirilen sahte içki ve içki yapımında kullanılan malzemelerden örnekler aldı. Tutanak karşılığı alınan numuneler, incelenmek üzere İl Tarım Müdürlüğü Laboratuvarı'na götürüldü. Kamyondaki malzemelerin, Tarım İl Müdürlüğü ya da Gümrük Muhafaza Müdürlüğü'ne teslim edileceği belirtildi. Sorguları devam eden şüpheliler ise öğleden sonra adliyeye çıkarılacak. 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
22.07.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Sahte İçki Numuneleri İncelemede




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız