Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 06 Mayıs 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

ÇAYKUR'DAN ''EYOF ÇAY'' -ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ SÜTLÜOĞLU: -''TÜRK ÇAYINI OLİMPİYATLARDA EN İYİ ŞEKİLDE TANITMAK İSTİYORUZ'' 


RİZE (A.A) - ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Trabzon'da başlayacak 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'na (EYOF) özel ''EYOF Çay'' çıkardıklarını, Türk çayını olimpiyatlarda en iyi şekilde tanıtmak istediklerini belirtti.

     Sütlüoğlu, yaptığı açıklamada, çayın Türkiye için milli içecek olduğunu ancak birçok Avrupa ülkesinde istenilen pazara sahip olunamadığını ifade ederek, ''ÇAYKUR olarak Avrupa Gençlik Olimpiyatları ana sponsorundan birisiyiz. Bizim için çok büyük bir şans. Avrupalı gruplara çayın tadını öğretmek istiyoruz. Türk çayını olimpiyatlarda en iyi şekilde tanıtmak istiyoruz. Olimpiyatlar boyunca birçok alanda misafirler ve olimpiyat sporcularına Türk çayı ikram edeceğiz'' değerlendirmesinde bulundu.

     Olimpiyatlar için özel ürün hazırladıklarını ifade eden Sütlüoğlu, ÇAYKUR EYOF çayının olimpiyatlara özel olarak hazırlandığını, çayın uygun fiyatlarda olimpiyat alanlarında satışa sunulacağını kaydederek, ''Yarım kiloluk paketlerde hazırladığımız bu çay çeşidini sadece olimpiyat süresince ziyaretçilerin beğenisine sunacağız. Daha sonra üretilmeyecek. Beğeni göreceğini umuyoruz'' ifadelerine yer verdi.

     Sütlüoğlu, yaş çay ödemelerinin de Ramazan öncesi yapılacağını da belirtti. 

Ekleme Tarihi
24.07.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: ''Türk çayını olimpiyatlarda en iyi şekilde tanıtmak istiyoruz''




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız