Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 18 Mayıs 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
et ve balık kurumu süt 

ET BALIK KURUMU SÜT TESİSİ KİRAYA VERECEK -YOZGAT ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDEKİ SÜT TESİSİ, 15 YIL SÜREYLE KİRAYA VERİLECEK

ANKARA (A.A) - Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü, Yozgat Et Kombinası Müdürlüğü bünyesinde bulunan süt tesisini 15 yıl süreyle kiraya vermek üzere ihale açtı. 
 
     Buna göre Merkez ilçe Mutafoğlu ikinci Mıntıka Mahallesi, Merdivenlikuyu mevkinde bulunan, mülkiyeti Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğüne ait Yozgat Et Kombinası Müdürlüğü kampüsünde kurulu, 13 bin metrekare arsa alanı üzerinde ve yaklaşık 4 bin 3 metrekare, ayrık nizamda tek katlı fabrika binası ile tesiste bulunan süt ve yan ürünleri işleme makineleri kiraya verilecek. 
 
     İhale, 12 Ağustos 2011 tarihinde saat 14.00'te kapalı teklif usulü ile Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğünde gerçekleştirilecek. 
     Teklifler İhale Komisyonu tarafından isteklilerin huzurunda açıldıktan sonra teklif sahiplerinin katılımıyla pazarlık ve/veya açık arttırma usulü ile sürdürülerek sonuçlandırılacak. 
 
     Aylık muhammen kira bedeli 30 bin lira olarak belirlenen ihalede istekliler, geçici teminat olarak en az 90 takvim günü süreli ve 180 bin lira tutarında teminat verecek. 
 
     Katılımcılar şartnameyi bedeli karşılığı, Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığından temin edilebilecek. 
     Şartnameye göre hazırlanacak teklif mektupları, 12 Ağustos 2011 tarihinde saat 14.00'e kadar kuruma elden teslim edilecek. 
     Son teklif verme tarih ve saatinden sonra kuruma intikal edecek teklifler ile posta ve kargo kuruluşları ile gönderilen teklifler değerlendirmeye alınmayacak. 
 
     İhaleye katılmak isteyenler, 13 bin metrekare arsa alanı üzerine kurulu ve yaklaşık 4 bin 3 metrekare ayrık nizamda tek katlı fabrika binası için teklif verecekler. Kısmi olarak teklif verilmeyecek. 

Ekleme Tarihi
28.07.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Et Balık Kurumu Süt Tesisi Kiraya Verecek




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız