Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 13 Mayıs 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay 

Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, yakın zamanda çok olumsuzlukların hakim olduğu Kayseri Şeker’e piyasadaki güvenin yeniden arttığını açıkladı. 
 
Kayseri Şeker Fabrikası 56. Olağan Genel Kurulu, fabrika toplantı salonunda gerçekleştirildi. Şirketin 2010-2011 bilanço dönemini kapsayan 2010 faaliyet yılına ait bilanço, kar ve zarar hesapları ile Yönetim Kurulu faaliyet raporları görüşülerek karara bağlandı. Toplantıya Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri, şirket ortakları ve çok sayıda fabrika personel katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından genel kurula geçildi. Divan başkanlığını Hüseyin Akay’ın yaptığı genel kurulda, oy toplayıcı olarak Pancar Ekicileri Kooperatifi Müdür Yardımcısı Uğur Metiner ve Atilla Taflıoğlu seçildi.
 
Toplantının açılışında konuşan Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, böyle geniş katılımlı bir genel kurul yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Akay, şöyle konuştu: “Yakın bir zaman öncesine kadar birçok olumsuzluğun hakim olduğu Kayseri Şeker Fabrikası, şu an emin adımlarla olumsuzluk perdesini üzerinden atmaya başlamıştır. Piyasanın şirkete olan güveni yakın bir zamana kadar çok düşük yüzdelerle seyrederken bugün bu rakam yüzde 85’lere tırmanmıştır. Bu da göstermektedir ki, şirketimiz her geçen gün daha iyi bir noktaya taşınmakta ve geleceğini teminat altına almaya başlamaktadır.”
 
Daha sonra genel kurula geçildi. Gündemde bulunan Türk Ticaret Kanunu’nun 375 ve Şirket Ana Sözleşmesinin 59’uncu maddesi gereğince divan heyetine yetki verilmesi, Şirket 2010-2011 Bilanço Dönemini kapsayan 2010 faaliyet yılına ait bilanço, kar ve zarar hesapları ile yönetim kurulu faaliyet raporları, 2010 yılı bilanço ile kar ve zarar hesaplarının tasdiki, yönetim ve denetim kurulunun ibrası karara bağlandı. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı müfettişlerinin şirket denetimi sonucu hazırladıkları 14.12. 2010 tarih ve 3938/6560 sayılı raporun görüşülmesi ve raporda belirtilen hususların karara bağlanması da genel kurulun gündemindeydi.(CİHAN)

Ekleme Tarihi
01.08.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Kayseri Şeker piyasanın güvenini yeniden kazanıyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız