Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 18 Nisan 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Söke’de Fuar Hazırlıkları   

18. SÖKE TARIM, SANAYİ, TİCARET SERGİ VE PANAYIRI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

AYDIN (İHA) - Söke Tarım Fuarı hazırlıkları başladı. Bu yıl 08-11 Eylül 2011 tarihleri arasında 18.’si gerçekleştirilecek olan “Söke Tarım, Sanayi, Ticaret Sergi ve Panayırı” için hazırlıklar başladı.

Söke Belediyesi öncülüğünde, Söke Genç İşadamları Derneği (SÖGİAD) tarafından düzenlenen “Söke Tarım, Sanayi, Ticaret Sergi ve Panayırı” Söke Kapalı Pazar yerinde yapılacak.

Söke Tarım, Sanayi, Ticaret Sergi ve Panayırına tarım makineleri, traktör, iş makineleri, süt ve süt sağma ekipmanları, seracılık ve fide üreticileri, damlama sulama sistemleri, yem sanayi, tohumculuk ve tarım ilaçları firmaları, hayvancılık ekipmanları, yenilenebilir enerji, ısıtma ve soğutma sistemleri, inşaat ve prefabrik yapılar, ekolojik tarım ve organik tarım, motorlu araçlar, yan sanayi, beyaz eşya ve ihracatçı firmalar katılacak.

Kriz varsa, çözümün fuarlar olduğu belirtilen ve SÖGİAD tarafından yapılan açıklamada; Söke Tarım, Sanayi, Ticaret Sergi ve Panayırına geçen yıl 45 firmanın katıldığı ve 15 bin ziyaretçinin fuarı gezdiği belirtildi.

Bu yıl %30 oranında büyümenin hedeflendiği Söke Tarım Fuarı’na Türkiye genelinden tüm firmaları aralarında görmek istediklerini belirten SÖGİAD Başkanı Derya Semerci; “Söke Tarım, Sanayi, Ticaret Sergi ve Panayırı Türkiye’nin bir çok bölgesinde faaliyet gösteren üretici, satıcı, distribütör, bayii uygulayıcı firmaları profesyonel ziyaretçi ile buluşturarak, yeni ürün ve uygulamalar ile teknolojik gelişmelerin tanıtıldığı bir fuar olmuştur” dedi.

SÖGİAD tarafından yapılan açıklamada sergi ve panayır için başvuruların alınmaya başladığı belirtildi. Katılmak isteyen firmalar SÖGİAD’ın 0.256.5128181 No.lu telefonundan irtibat kurabilecek.

Ekleme Tarihi
02.08.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Söke’de Fuar Hazırlıkları




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız