Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 07 Mayıs 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
TİRYAKİ ARGO 

Tiryaki Agro, Capital Dergisi’nin düzenlediği ‘Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi’ araştırmasında Gaziantep’in en büyük şirketi olarak açıklandı. Tiryaki Agro, genel sıralamada ise 67 sıra birden yükselerek 54’ncü sırada yer aldı.
 
Türkiye’nin tarımsal ürünler sektöründeki en büyük özel şirketi Tiryaki Agro, 2010 Capital 500 listesinde Gaziantep’in en büyük şirketi oldu. Araştırmada, konsolide olmayan verilere göre, 1 milyar 472 milyon TL’lik ciro elde eden Tiryaki Agro, ‘Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi’ araştırmasında 54’üncü sırada yer alma başarısını gösterdi. Tiryaki Agro, ayrıca, 2010 yılında elde ettiği ciro ile cirosunu en çok artıran 8’inci şirket oldu. 
 
    Konuyla ilgili açıklama yapan Tiryaki Agro Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, “Tiryaki olarak faaliyet göstermeye başladığımız ilk günden bu yana, büyüme stratejilerimiz doğrultusunda yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Sektörde sahip olduğumuz 30 yılı aşkın tecrübemizin yanı sıra dinamikliğimizi kaybetmeden yaptığımız yatırımlar ile büyüyoruz. Geçtiğimiz sene 121. sırada yer aldığımız Capital 500’de bu sene 67 sıra birden yükselerek 54’üncü sırada yer almamız ise bunun bir göstergesi. Bir süre önce Tiryaki olarak mali yılımızı da değişirdik. 1 Temmuz 2010-30 Haziran 2011 olarak değişen geçmiş mali yılımızda, gerçekleşen konsolide ciromuz ise 1,050 milyar dolar olmuştur. Gaziantep’te kurulan ve bugün Türkiye’deki lider konumunun yanı sıra 80 farklı ülkeye ihracat gerçekleştiren uluslararası bir firma olan Tiryaki Agro’nun gösterdiği bu başarı bizim için büyük gurur kaynağı.” dedi.(CİHAN)

Ekleme Tarihi
01.08.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Capital 500’de Gaziantep’in en büyük şirketi Tiryaki Agro




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız