Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 15 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Nejat Güllü 

Güllüoğlu’nun hedefi 2023’te dünya borsasına kote olmak

'Baklavacı Güllüoğlu', 140. yıl kuruluş kutlaması dolayısıyla Çırağan Sarayı’nda iftar yemeği verdi. Baklavacı Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Güllü, hedeflerinin Türkiye’ye global bir marka kazandırmak ve 2023’te de dünya borsalarına kote olmak olduğunu söyledi.
 
    Kuruluşunun 140. yılını kutlayan Baklavacı Güllüoğlu, Çırağan Sarayı’nda iftar yemeği verdi. Gecenin ev sahipliğini yapan Baklavacı Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Güllü ve Genel Müdür Fatih Güllü, Avrupa ve Amerika’daki hedeflerini basın mensuplarıyla paylaştı.
 
    Güllüoğlu’nu global bir marka haline getirmek istediklerini ifade eden Nejat Güllü, yapacakları ihracatla da önemli bir istihdam yaratma çabasında olduklarını belirtti. Nejat Güllü, 2023 yılında Türkiye’nin global bir markası olarak başta Amerika olmak üzere dünya borsalarına kote olmayı hedeflediklerini kaydetti. Yurt dışına açılma sürecinde güçlüklerle karşılaşmalarına rağmen özellikle Amerika’da ve Avrupa ülkelerinin başkentlerinde şubeler açtıklarını aktaran Güllü, 2023 yılına kadar yüz şube açmış olacakları bilgisini verdi.
 
    Nejat Güllü, baklavaya en fazla ilgiyi başta Araplar ülkeleri olmak üzere Ruslar, Yunanlar ve Amerikalıların gösterdiğini dile getirdi. Güllü, ürünlerin Türkiye’de üretildikten şoklanarak ihraç edildiğini sözlerine ekledi. 
 
    GÜLLÜOĞLU’NUN ÖNCELİKLİ HEDEFİ AMERİKA
 
    Baklavacı Güllüoğlu Genel Müdürü Fatih Güllü de, öncelikli hedeflerinin Amerika’da büyümek olduğunu açıkladı. Fatih Güllü, ilk şubelerini 2005’te açtıkları Amerika’da 10 yıl içerisinde ellinin üzerinde şube açmayı amaçladıklarını söyledi.
 
    Güllüoğlu’nun kalitesini yükselterek bugüne gelmesinin mutluluk verici olduğunu dile getiren Fatih Güllü, sürekli yenilenerek hedeflerine ulaşacaklarını belirtti. Güllü, baklavalarında kullandıkları ve Türkiye’de üretilen yağ ve iç malzemenin dünyada eşi ve benzeri olmadığını savundu. Güllü, baklavalarındaki lezzetin sırrının da buradan kaynaklandığını ifade etti.
 
    "RAMAZAN'DA ÜRETİM ARTIŞI YAŞIYORUZ"
 
    Fatih Güllü, Ramazan aylarında satışların genelde artış gösterdiği bilgisini verdi. Güllü, Ramazan'ın yaz aylarına denk geldiği dönemlerde 2 kat, kış aylarında ise 3-4 kat artış yaşadıklarını kaydetti.
 
    İftar yemeğinin ardından Nejat Güllü ile Fatih Güllü, 140. yıl kutlaması sebebiyle pasta kesti. Basın mensuplarına da yemekte Güllüoğlu baklavası ikram edildi.(CİHAN)

Ekleme Tarihi
05.08.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Güllüoğlu’nun hedefi 2023’te dünya borsasına kote olmak




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız