Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Vatandaş Sevindi, Kasaplar Şaştı 

Vatandaş Sevindi, Kasaplar Şaştı

DOĞU KARADENİZ'DE İLK KEZ TRABZON'DA AÇILAN ET VE BALIK KURUMU'NA AİT MAĞAZADA ET VE ET ÜRÜNLERİNİN PİYASADAN DAHA UCUZA SATIŞA SUNULMASI VATANDAŞI SEVİNDİRİRKEN KASAPLARI ŞAŞIRTTI -MAĞAZA MÜDÜRÜ ÖZTÜRKOĞLU: ''MÜTHİŞ İLGİYLE KARŞILAŞTIK. FİYATLARIMIZ UYGUN OLDUĞU İÇİN BİZDEN EN FAZLA ÜRÜNÜ KASAPLAR ALIYOR''

TRABZON (A.A) - Burak Altunöz - Doğu Karadeniz'de ilk kez Trabzon'da açılan Et ve Balık Kurumu'na ait mağazada et ve et ürünlerinin piyasadan daha ucuza satışa sunulması vatandaşı sevindirirken kasapları şaşırttı. 
     İskenderpaşa Mahallesi'nde geçen hafta açılan mağazanın müdürü Veteriner Hekim Yasin Öztürkoğlu, A.A muhabirine yaptığı açıklamada, herhangi bir tanıtım ya da açılış programı yapmamalarına rağmen, insanların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını, bu ilgiden son derece memnun olduklarını belirtti. 
     Piyasadan daha düşük fiyatlara satış yaptıkları için kısa sürede vatandaşın dikkatini çektiklerini dile getiren Öztürkoğlu, şunları söyledi: 
     ''İnsanlarımızın müthiş ilgisiyle karşılaştık. Mağazaya gelen müşterilerimiz genellikle 'fiyatlar niye bu kadar düşük?' sorusunu soruyor. Kendilerine etlerimizin Erzurum'dan geldiğini, Et ve Balık Kurumu'nun denetiminde kesildiğini söyleyince rahatlıyorlar. Bir haftalık sürede bu yoğunluk ile karşılaşacağımızı biz de tahmin etmiyorduk. Şu anda talebe cevap verebilmek için aralıksız çalışıyoruz.'' 
     Et fiyatları üzerinde kendilerinin belirleyici olmadığını ifade eden Öztürkoğlu, ''Fiyatlarımız Et ve Balık Kurumu tarafından belirleniyor. Kar marjı düşük tutulduğu için fiyatlar da uygun oluyor. Kıymanın kilosunu 16,5 liradan, kuşbaşı eti ise 19,95 liradan satıyoruz. Kasaplarda ise bu fiyatlar genellikle 24 ile 30 lira arasında değişiyor. Vatandaş da uygun fiyat dolayısıyla bizi tercih ediyor. Mağazamızın bilinirliği artıkça müşteri sayımızın da çok daha fazla artacağına inanıyoruz'' dedi. 
     
     -''KASAPLAR BİLE GELİYOR'' 
     
     Mağazaya ilgiyi sadece vatandaşların göstermediğini anlatan Öztürkoğlu, ''Müthiş ilgiyle karşılaştık. Fiyatlarımız uygun olduğu için bizden en fazla ürünü kasaplar alıyor. Etin fiyatının düşük olduğunu duyunca mağazaya gelip nedenini soran kasaplar oluyor. Hatta bazılarının et ustalarımızla bile atıştığı oluyor'' diye konuştu. 
     Et ve Balık Kurumu'nun büyük şehirlerdeki mağazaları ile önemli bir yapılanmaya sahip olduğunu kaydeden Öztürkoğlu, ''Büyükşehirlerin dışında mağazamız bulunmuyordu. Bu anlamda Trabzon, bu mağaza ile Türkiye'de bir ilk diyebiliriz. Mağazada etin yanında, tavuk, sucuk ve diğer şarküteri ürünleri de yer alıyor'' ifadelerini kullandı. 

Ekleme Tarihi
10.08.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Vatandaş Sevindi, Kasaplar Şaştı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız