Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 16 Nisan 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Bursa 9. Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı  

Tarım Sektörü Bursa'da Buluşacak
 
BURTARIM VE BURSA 4. HAYVANCILIK VE EKİPMANLARI FUARI, 32 ÜLKEDEN 575 FİRMA VE TEMSİLCİSİNİN KATILIMIYLA 14-18 EYLÜL ARASINDA YAPILACAK -YURT İÇİNDEN GELECEKLER İÇİN BİN 500 OTOBÜSÜN KALDIRILACAĞI FUARLARIN, YERLİ VE YABANCI 200 BİN KİŞİYİ AĞIRLAMASI BEKLENİYOR

BURSA (A.A) - Bursa 9. Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı (BURTARIM) ile 4. Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı, 14-18 Eylül tarihleri arasında yapılacak.
     AA muhabirinin TÜYAP Bursa Fuarcılık'tan aldığı bilgiye göre, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası işbirliği, Bursa Ziraat Odası, Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Bursa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası desteğiyle hazırlanan fuarlar, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
     Türkiye'nin en büyük tarım fuarı olan BURTARIM ile Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı, 30 bin metrekaresi açık olmak üzere toplam 65 bin metrekare alanda 8 salonda düzenlenecek.
     Tarım ve hayvancılık sektöründeki son gelişmeleri ve yeniliklerin bulunacağı fuarlarda bu yıl 32 ülkeden 575 firma ve firma temsilcisi, ürünlerini sergileyecek, tanıtacak.
     Bulgaristan, Gürcistan, İran, Makedonya, Rusya, Suriye, Almanya, Avusturya, Avustralya, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Ermenistan, Gürcistan, Güney Afrika Cumhuriyeti, Hollanda, Irak, İran, İtalya, Karadağ, Kosova, Makedonya, Mısır, Rusya, Sırbistan, Slovenya, Suriye, Tunus ve Yunanistan'dan davet edilen iş adamlarının yanı sıra yurt içinden kaldırılacak yaklaşık bin 500 otobüsle yerli ve yabancı 200 bin ziyaretçiyi ağırlayacak fuarlarda çiftçiler, 2011 yılı yaz hasadının ardından yeni teknolojik ürünleri, bitkisel ve hayvansal ürünleri, traktör, biçerdöver ve ekipmanlarını bulabilecekler.
     Geçen yıl 29 ülkeden 554 firma ve temsilcisinin katıldığı BURTARIM ile Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı'nı, 165 bin 955 bin kişi ziyaret etmişti.

Ekleme Tarihi
10.09.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Tarım Sektörü Bursa'da Buluşacak




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız