Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 07 Mayıs 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler

 
 
700 bin çiftçi bu paketten yararlanıyor

Turkcell'in "Yaşasan Çitfçiler Paketi"ne üye sayısının 700 bine ulaştığı bildirildi.
 
BURSA - Turkcell tarafından geçen yıl hayata geçirilen "Yaşasan Çitfçiler Paketi"ne üye sayısının 700 bine ulaştığı bildirildi.
Turkcell, Bursa 9. Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı (BURTARIM) ile Bursa 4. Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı'na gelen çiftçilere geçen yıl başlatılan "Yaşasın Çiftçi Paketi'nin tanıtımı yapıyor.
 
Firmanın Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, ülke genelinde 700 bin üyeye ulaşan pakete Bursa'da 20 bin çiftçinin üye olduğunu belirterek, Mobil İlan Uygulamasında Bursa'dan 960 ilan yer alırken, abone sayısının bin 200 olduğunu söyledi.
Paketin tarımda faaliyet gösteren Turkcell abonelerinin faydalanması için özel olarak kurulmuş, avantajlı tarife, mobil bilgilendirme ve eğitim uygulamaları sunan bir program olduğunu belirten Sevilengül, paketin avantajlarını daha ileriye taşımak için çaba harcadıklarını anlattı.
 
Turkcell Çiftçi Segmenti ve Bağlılık Programları Genel Müdürü Ayça Kaya ise pakete üye olan çiftçilere, 3 günlük hava sıcaklıkları, nem, rüzgar durumu, don bilgileri ve yağış miktarlarının iletildiğini dile getirerek, paket dahilinde, zararlılar ve korunma yöntemleri, doğru sulama ve ilaçlama, etkinlik duyuruları haberlerinin de yer aldığını söyledi.
 
Bu yıl içinde 5 ana başlık ve 48 alt kategoriye özel olarak daha detaylı bilgiler sunduklarını vurgulayan Kaya, hayvancılık, sebzecilik, tarla bitkisi, meyvecilik ve organik tarımla uğraşanlara alanlarına yönelik kapsamlı bilgi aktardıklarını kaydetti.
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
15.09.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: 700 bin çiftçi bu paketten yararlanıyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız