Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 15 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Rize 

Rize'deki Şiddetli Yağış

TESK GENEL BAŞKANI PALANDÖKEN: -''BÖLGEDE ZARAR GÖREN ÜRETİCİLER İLE ESNAF VE SANATKARIN ZARARLARININ BİR AN ÖNCE KARŞILANMASI İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLANDIRILMALIDIR''

ANKARA (A.A) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Rize'deki sel felaketinden zarar gören esnaf ve sanatkarların zararlarının bir an önce karşılanması gerektiğini bildirdi.
 
     Palandöken, yaptığı yazılı açıklamada, selden zarar gören Rize'nin acilen afet bölgesi kapsamına alınması gerektiğini belirterek, esnafın kredi, vergi, Bağ-Kur ve SGK borçlarının faizsiz ertelenmesini istedi.
 
     ''Devletin şefkatli elinin en kısa zamanda Rize ve ilçelerine uzanması gerektiğine'' dikkati çeken Palandöken, şunları kaydetti:
 
     ''Bölgede esnaf ve sanatkarlarımızın afetle birlikte bir çıkmaza girdiği gerçektir. Rize, bilindiği gibi, fındık ve çayı ile meşhurdur. Bu afette zarar gören tüm fındık ve çay üreticilerimizin zararı karşılanmalıdır. Bölgede zarar gören üreticiler ile esnaf ve sanatkarın zararlarının bir an önce karşılanması için çalışmalar hızlandırılmalıdır. En önemlisi iş yeri ve evleri sular altında kalan esnafımızın borçları faizsiz olarak ertelenmeli, tüm zarar görenlere bir an önce hibe yardımı yapılmalıdır.''

Ekleme Tarihi
26.09.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Rize'deki Şiddetli Yağış




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız