Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 06 Mayıs 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler

İNCİR ÜRETİCİSİNE SAĞLIKLI ÜRÜN SERTİFİKASI


AYDIN (İHA) - İncirde Entegre ve Kontrollü Ürün Yönetimi (EKÜY) projesi kapsamında Aydınlı incir üreticilerine ‘Entegre ve Kontrollü Üretici ve Ürün’ sertifikaları dağıtıldı.
 
 
 
 
Kuyucak’a bağlı Gencelli köyünde düzenlenen törene Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Hasan Ünal, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Fatih Küçüktaban, Kuyucak Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Taner Bozbek, Proje İl sorumlusu Adnan Çaçamer ve Proje İlçe Sorumlusu Türkay Özcan katıldı. Törende proje dahilindeki çalışmalara katılan 37 incir üreticisine ‘Entegre ve Kontrollü Üretici ve Entegre Kontrollü Ürün’ sertifikaları dağıtıldı.
 
Törende konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Hasan Ünal, “Tarladan sofraya güvenli gıda ve sağlıklı çevre hedefiyle Gencelli köyünde 2 yıldır yürütülmekte olan proje çerçevesinde üretim sezonu başından itibaren konu sorumluları ve üreticilerin işbirliği halinde çalışarak üretimin teknik yöntemlere uygun olarak yapılmasını sağladık. Hasat öncesinde kalıntı analizi için gönderilen tüm örnekler temiz çıktı ve bunun neticesinde de tüm üreticilere sertifikaları ve ürün ambalajlarında kullanabilecekleri logoları dağıtıldı” dedi.

Ekleme Tarihi
29.09.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: İncir Üreticisine Sağlıklı Ürün Sertifikası




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız