Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 17 Mayıs 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler

MİLASLILAR ZİRAAT FAKÜLTESİ İSTİYOR


MUĞLA (İHA) - Milas Ziraat Odası, ilçeye Ziraat Fakültesi kurulması için kamuoyu oluşturmaya çalışıyor.
 
Milas Ziraat Odası, Milas’ta bir Ziraat Fakültesi kurulması için harekete geçti. Destek arayışlarını sürdüren Milas Ziraat Odası Yönetim Kurulu AK Parti Milas İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek taleplerini iletti.
 
 
 
 
Partinin toplantı odasında gerçekleştirilen ziyarete Milas Ziraat Odası (MİZO) yönetim kurulu üyeleri tam kadro katılırken, konukları AK Parti Milas İlçe Teşkilatı Başkanı Av. Bülent Demir ve partinin yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
 
MİZO Başkanı İsmail Atıcı, Muğla Üniversitesi’ne bağlı bir Ziraat Fakültesi’nin tarımda ileri seviyedeki Milas’a neredeyse şart olduğunu ifade ederek, bunun yapılması için siyasi parti, sivil toplum ayrımı gözetilmeksizin bir birliktelik oluşturulması gerektiğini anlattı. Atıcı, bu tür önem taşıyan projelerin kimseye mal edilmeden, ciddiyetle takip edilmesini gerektiğini ifade etti.
 
Talebi olumlu karşılayan AK Parti Milas İlçe Başkanı Demir, “Bizim de önem verdiğimiz bir konu” dediği Ziraat Fakültesi konusuyla ilgili AK Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden’in bir süre önce Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı, Muğla Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar’la bir araya geldiklerini, yer tahsisi ve uygunluk için görüş alışverişinde bulunulduğunu hatırlattı.
 
Demir, konunun Milas’ta önemli oranda tarım yapıldığı için önemli olduğuna vurgu yaptı. AK Parti iktidarı olarak bu tür projelerin her zaman destekleneceğini ifade etti.
MİZO yönetimi, destek arayışlarını sivil toplum örgütleri, siyasi partiler ve ilgili kamu kuruluşları nezdinde sürdürüyor.
 
 

Ekleme Tarihi
30.09.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Milaslılar Ziraat Fakültesi İstiyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız