Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Turgutlu'dan Kuru Üzüm İhracatı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde kuru üzüm ihracatı yapan firma, Hollanda pazarına çocukların en sevdiği çizgi film kahramanlarının fotoğraflarının olduğu kutucuklarla girdi. 
 
Hollandalı Zonnatura Marketler zinciri ile anlaşarak küçük kutucuklarla Hollanda pazarına giren Orka Tarım Ürünleri A.Ş, çocuklara kuru üzümü sevdirmek için kutucukların üzerine çocukların en sevdiği çizgi film kahramanlarının fotoğrafını koydu. 
 
Orka Tarım Ürünleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Orhan, Hollandalı bir firma ile yaptıkları anlaşma gereğince bu ülkenin çocukları için organik üzümlerden oluşan ve o ülkenin çizgi film kahramanlarının fotoğraflarıyla süslenmiş kutucuklar içerisinde üzüm ihracatı gerçekleştirdiklerini söyledi. 
 
Orhan şöyle konuştu: 
 
"Ülkemiz içerisinde de tüm okullarda üzüm dağıtımının gerçekleşmesi için projeler hazırlamayı düşünüyoruz. Hollanda'ya ihracatını gerçekleştirdiğimiz ürünümüze gösterilen ilgi hem bizi hem de anlaşma sağladığımız firma yetkililerini memnun etti. Manisa ve Ege Bölgesi'nin üzümünü sadece Hollanda'ya değil Avustralya, Belçika, Kanada, Danimarka, Fransa, Almanya, İtalya, Jamaika, Japonya, Fas, Yeni Zelanda, İspanya, İsviçre ve İngiltere gibi ülkelere ihracat ediyoruz." 
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
07.10.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Turgutlu'dan Kuru Üzüm İhracatı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız