Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 30 Nisan 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Uluslararası Fırıncılık Örgütü Ortadoğu ve Afrika Bölgesi ( ISB MEA)  

Uluslararası Fırıncılık Örgütü Ortadoğu ve Afrika Bölgesi ( ISB MEA) 
 Liderlik Konseyi’nde 
Türkiye’yi Doruk Group Holding Temsil Edecek
 
ABD ,Avrupa ile Orta Doğu ve Afrika'dan fırıncılık endüstrisinin en önemli tedarikçilerinin katılımıyla oluşturulan  ISB MEA Liderlik Konseyi’nde ülkemiz Doruk Group Holding bünyesinde görev yapan Sayın Hakan Esen tarafından temsil edilecektir.
 
Uluslar arası Fırıncılar Derneği’nin Orta Doğu ve Afrika Bölgesi (ISB MEA) Amerikan Fırıncılar Derneği’nin (ASB) de aralarında bulunan çeşitli kuruluşların desteği ile merkezi Muscat Umman’da  6 Şubat 2011 kuruldu. 
Uluslararası Fırıncılık Örgütü Ortadoğu ve Afrika Bölgesi ( ISB MEA) 
kendilerini fırıncılık ve fırıncılık bilimini geliştirmeye adamış profesyonel fırıncılar, gıda tekniker ve mühendisleri, ekipman ve katkı uzmanlarından oluşan oluşan bir örgüt olarak  kuruluş amacına uygun coğrafyada faaliyet gösterecektir.
.  
Kurucu başkanlığını Atyab Investments LLC CEO'su Sayın Ali Habaj’ın yaptığı örgüt Orta Doğu ve Afrika’ da  fırıncılık endüstrisinin gelişimi için bir network ağı ve eğitim platformu olacak , ayrıca yapacağı seminer ve eğitim faaliyetleri ile de bölge lezzetleri ve uluslararası lezzetler arasında bağlayıcı bir köprü görevi yapacaktır. Dönemsel açılacak olan kurslar ile bölge de faaliyet gösteren tüm unlu mamul firmalarına eğitim desteğide sağlanacaktır.
 
Kuruluş sonrasında yapılan basın toplantısında, ASB ‘den Kent Van Amburg, Amerikan Fırıncılar Derneği’nin ilk yurtdışı açılımı olan bu yapıda karşılıklı know-how paylaşımı için duydukları heyecanı ve aynı zamanda bir iletişim ağı ve eğitim platformu oluşturmaktan duydukları memnuniyeti belirtti. Ayrıca ISB MEA’nın iş ilişkileri ve bilgi paylaşımını kolaylaştırmak gibi bir misyonu olduğunu da sözlerine ekledi. Bu misyonu gerçekleştirmek için, yıllık olarak düzenlenecek bir konferans ve fuarın yanı sıra; çeşitli eğitimler ve ISB üyelerinin ISB web sayfası üzerinden konuyla ilgili teknik dökümanlara erişmesi hedefleniyor.
ISB MEA Bölge Konferansı & Fuarı Muscat, Umman 10-12 Aralık, 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.  Yılda bir düzenlenmesi planlanan konferans başkanı olarak Atyab Fırıncılık’tan Sayın Habaj ev sahipliği yapacak. Sayın Habaj demecinde, bu konferans ve fuarın, dünyanın her yerinden sektör liderleri, fırın sanayi çalışanları ve tedarikçileri için yönetimsel becerilerini geliştirebilecekleri benzersiz olanaklar sunacağını ve Orta Doğu ve Afrika bölgesinde kendi türünde bir ilk olacağını belirtti.
İki gün sürecek konferansta sektördeki fırıncılar,  tedarikçiler, perakendeciler ve profesyoneller için yeni iş ilişkileri kurmak, sektördeki son gelişmeler hakkında bilgi edinmek fırsatı bulacaklar.
 
Fırıncılık Makina ve Ekipman üreticileri Derneği (BEMA) ’nın CEO’su ve Başkanı Kerwin Brown bu etkinliğin sanayiye destek vermek açısından ABD'den güçlü bir desteği olduğunu belirtti.
 
 
ISB MEA ve ISB MEA Konferansı & Fuarı, için  daha fazla bilgi edinmek üzere  
www.isb-mea.org   ve www.asbe.org sitelerini ziyaret ediniz.

Ekleme Tarihi
01.11.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Türkiye’yi Doruk Group Holding Temsil Edecek




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız