Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 19 Mayıs 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Kırklarelili çiftçilerden  

Kırklarelili çiftçilerden 'Bir günlük sütümü paylaşıyorum' kampanyası

Tarım ve hayvancılığın önemli merkezlerinden olan Kırklareli’nde süt üreticileri Vanlı kardeşlerini yalnız bırakmadı. Kırklareli Valiliği'nin organizasyonu ile bir araya gelen Kırklarelili çiftçiler ve süt ürünleri işletmeleri, “Bir Günlük Sütümü Vanlı Kardeşimle Paylaşıyorum” diyerek deprem bölgesindeki kardeşlerine süt ürünleri yardımı yaptı.
 
Kırklareli Valiliği, depremzedeler için düzenlenen diğer ayni ve nakdi yardım kampanyalarının yanı sıra “Bir Günlük Sütümü Vanlı Kardeşimle Paylaşıyorum” kampanyası başlattı. Bu tür yardımların çok önemli olduğuna ve manevi değer taşıdığına dikkat çeken Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, “Sevinçler paylaştıkça büyür, üzüntüler ve sıkıntılar paylaştıkça küçülür. Kırklareli halkı, Vanlı depremzede kardeşlerinin acılarını paylaşmak ve sıkıntılarını hafifletmek konusunda büyük duyarlılık göstermiş, Valiliğimizin organize ettiği yardım kampanyalarına yoğun katılım sağlamıştır. İl genelinde bütün çiftçilerimiz ve süt üreticilerimiz 'Bir Günlük Sütümü Vanlı Kardeşimle Paylaşıyorum' kampanyasına katılarak büyük bir dayanışma örneği sergilemişlerdir. Kampanya kapsamında toplanan ürünlerin manevi değeri ölçülemeyecek kadar büyüktür. Zira bu kampanya kapsamında toplanan yardımlar, milli birlik ve bütünlüğümüzün bir nişanesidir. Halkımızın bilinçaltında var olan kardeşlik şuurunun açık bir göstergesidir. Van’daki depremzede bir çocuğun ızdırabını, Kırklareli’ndeki anneler babalar yüreklerinin derinliklerinde hissetmişler ve oradaki evlat acısını, Kırklareli’nde kendi yüreklerinde bizzat yaşamışlardır." dedi.
    
Vali Yaman, şu ana kadar toplanan bir kamyon peyniri Van’a gönderdiklerini ifade ederek, "Kampanya devam ediyor. Yardımlar toplandıkça göndermeye devam edeceğiz. Duyarlılıklarından dolayı bütün Kırklareli halkına ve organizasyonu yürüten Vali Yardımcısı Taceddin Özeren, Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi ve diğer mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” açıklamasını yaptı.(CİHAN)

Ekleme Tarihi
18.11.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Kırklarelili çiftçilerden 'Bir günlük sütümü paylaşıyorum' kampanyası




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız