Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 28 Nisan 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Kurutulmuş domates üreten AVOD halka açılıyor 

Kurutulmuş domates üreten AVOD halka açılıyor
 
Türkiye’de kurutulmuş gıda, kurutulmuş domates alanında faaliyet gösteren ve dünyanın önde gelen fast-food zincirleri için üretim yapan AVOD Kurutulmuş Gıda ve Tarım Ürünleri şirketi halka arza hazırlanıyor.
 
AVOD’un halka arz fiyat aralığının ilerleyen günlerde açıklanacağı ve şirketin aralık başında İMKB’de işlem görmeye başlamasının beklendiği bildirildi.
 
Sermayesinin yüzde 28.3’üne karşılık gelen 6 milyon TL nominal bedelli hissesini, bedelli sermaye artırımı yoluyla ihraç etmeye hazırlanan AVOD, bu yolla sermayesini 15.2 milyon TL’den 21.2 milyon TL’ye çıkartacak. Gedik Yatırım liderliği ve Meksa Yatırım eş liderliğinde İMKB Birincil Piyasa’da “Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış” yöntemiyle “kısmi bakiyeyi yüklenim” aracılığıyla gerçekleştirilen halka arz sonucunda AVOD’un hisseleri İMKB İkinci Ulusal Pazar’da işlem görecek. Şirketin ortakları arasında bulunan yüzde 13.5 hisse oranıyla Amerikalı Sunturk Investors, hisselerini 6 ay boyunca satmama taahhüdü verecek.
 
AVOD Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu, halka arz gelirlerini ihracatın artırılmasını sağlayacak yeni yatırımlarında kullanmayı planladıklarını, 2013 yılında yeni tesis projesinin hayata geçmesiyle birlikte yüzde 122’lik bir büyüme ve 45 milyon TL ciroya ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.   
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
23.11.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Kurutulmuş domates üreten AVOD halka açılıyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız