Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 15 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Türk narenciyesi tanıtım atağına geçiyor -Narenciye Tanıtım Grubu, öncelikle Fransa, Romanya, Suudi Arabistan ve Irak olmak üzere toplam 25 farklı ülkeye narenciye sektörünü ve ihracatçılarını tanıtacak

MERSİN (A.A) - Narenciye Tanıtım Grubu (NTG), öncelikle Fransa, Romanya, Suudi Arabistan ve Irak olmak üzere toplam 25 farklı ülkeye narenciye sektörünü ve ihracatçılarını tanıtmak için harekete geçti.
 
     Akdeniz İhracatçı Birliklerinden (AKİB) yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk narenciye ürünlerinin yurt dışı ve yurt içinde daha fazla tanınması, tüketiminin artırılması amacıyla çalışan NTG, faaliyetlerini yoğunlaştırdı.
 
     Bu kapsamda, ''www.turkishcitrus.com'' adresli internet sitesi kuran NTG, sitede sektörde faaliyet gösteren her şirkete yer ayırıyor. İhracatçı şirketlerin portala girerek kendi alanlarına bilgilerini ekleyebilme ve resim ekleyip, çıkarabilme olanağı sağlayan NTG, çalışma sayesinde öncelikle Fransa, Romanya, Suudi Arabistan ve Irak olmak üzere toplam 25 farklı ülkeye narenciye sektörünü ve ihracatçılarını tanıtmayı hedefliyor.

     Her ülkenin kendi dilinde ithalatçılara ayda iki kez tanıtım maili gönderileceği bildirildi. Bayramlarda ve yılbaşı gibi özel günlerde ithalatçılara NTG tarafından kutlama mesajı da yollanacağı belirtildi.


Ekleme Tarihi
03.12.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Türk narenciyesi tanıtım atağına geçiyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız