Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 25 Nisan 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

ÇAYKUR'a Dünya Tüketici Akademisi tarafından kalite ödülü

RİZE (A.A) - ÇAYKUR Genel Müdürlüğüne, İngiltere'de ''Word Consumer Academy'' (Dünya Tüketici Akademisi) tarafından kalite ödülü verildiği bildirildi.

     ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ÇAYKUR'un bu ödülü ikinci kez aldığını belirtilerek, şu ifadelere yer verdi:

     ''Bu bizim açımızdan son derece önemli. Bu ödülün ÇAYKUR'a, camiasına ve üreticilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu ödül bizim Avrupa pazarında tanıtımımıza çok ciddi katkı sağlayacaktır.''

     Ödül için gittikleri İngiltere'nin başkenti Londra'da pazar araştırması yapma, satıcılarla görüşüp tanışma fırsatı da bulduklarını vurgulayan Sütlüoğlu, şunları kaydetti:

     ''Avrupa Birliği bayimizle birlikte yaptığımız çalışmada, İngiltere genelinde ve İrlanda'ya satış yapabilecek bir şirketle bağlantımız oldu. İnşallah bu ülkeye de önemli miktarda çay satışlarımız önümüzdeki dönemlerde olacak. Bunun da alt yapısını bu vesile ile oluşturmuş olduk. Dünyada bilindiği gibi çay ticaretini yürütenler ağırlıklı olarak İngiliz firmalarıdır. Ve en çok çay tüketen ülke olarak İngiltere bilinir. İngiltere ciddi manada çay tüketicisi bir ülkedir.''

     Sütlüoğlu, 2012 yılı Mart ayında yine İngiltere'de yapılacak fuara da katılarak, çay satışlarını artırmayı ve Türk çayını daha iyi bir şekilde tanıtmayı hedeflediklerini ifade etti.


Ekleme Tarihi
06.12.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: ÇAYKUR'a Dünya Tüketici Akademisi tarafından kalite ödülü




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız