Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 01 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Yeni yıl heyecanı Binboa şişesine yansıdı 

Yeni yıl heyecanı Binboa şişesine yansıdı
 
Binboa Vodka, yılın en renkli gecesinde sizlerle… Binboa Vodka’dan yeni yıl sürprizi
 
Türkiye’deki eğlence ve gece hayatının en renkli votkası Binboa Vodka, yeni yılın ruhunu şişesine taşıyor. Binboa Vodka’nın yeni yıla özel olarak ürettiği kırmızı kadife kılıflı şişesi ile yılbaşının neşesini partilere taşıyabileceksiniz. Şık görünümü ile çok iyi bir hediye alternatifi de olan Binboa Vodka’nın yeni yıl şişeleri, Aralık ayı boyunca sınırlı sayıda zincir mağazalar ve anlaşmalı şarküterilerde bulunabilecek. Çarpıcı aromaları ve gözlere hitap eden renkli şişeleriyle eğlence hayatında kendi renkli dünyasını yaratan Binboa Vodka, bu yılbaşı gecesi ve tüm 2012 yılında da ev partilerinin ve gece hayatının yine vazgeçilmezi olacak. Binboa Vodka ile yapılacak birbirinden lezzetli kokteyl tarifleri için www.binboa.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
Binboa Vodka, gecenin ve eğlencenin tadını çıkarmak isteyen sevenlerinin hayatına her yıl olduğu gibi bu yıl da heyecan ve hareket katmaya devam ediyor.
 
Yenilikçi marka duruşu ve trend yaratan ürünleriyle Türkiye’de eğlence ve gece hayatının 1 numaralı içkisi olan Binboa Vodka’nın şişeleri yeni yıl için hazırladığı özel kıyafetiyle sevenlerini bekliyor. Binboa’nın kırmızı kadifeden, son derece şık görünümlü yeni yıl şişeleri, sınırlı sayıda üretildi. Ünlü tasarımcı Gamze Güven tarafından tasarlanan yeni şişeler, Aralık ayı boyunca zincir mağazalar ve anlaşmalı şarküterilerde bulunabilecek.
 
Binboa Vodka ile ister sevgilinize, isterseniz de arkadaşlarınıza hazırlayacağınız Strawberry Kiss’den Lemon You Too’ya, Red Apple Sin’den Mojito Sublime’a kadar birbirinden leziz kokteyl tarifleri için www.binboa.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
11.12.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Yeni yıl heyecanı Binboa şişesine yansıdı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız