Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 01 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Luca 

Luca'dan 20 Kadehte 20 Türk Şarabı
 
Şarapseverlerin giderek daha fazla tercih ettiği Türk Şaraplarından butik, en şaşırtıcı ve yeni kırmızı, beyaz Türk Şaraplarını 9-11 Aralık tarihlerinde Lucca, özel tadım menüsüyle 20 kadehte sunuyor…
 
Yemek menüsü kadar Şarap ve içki menüsünde de fark yaratan Lucca, misafirlerine Türk Şaraplarından kırmızı ve beyaz 20 şaraplık özel bir seçkiyi özel tadım menüsüyle sunuyor.
 
Menüde Boğazkere, Öküzgözü, Kalecik Karası, Emir, Narince, Sultaniye gibi özgün üzümlerden Doluca, Sevilen, Paşaeli, Pamukkale gibi markaların çok çeşitli rekolte ve özellikle yeni şarapları yer alıyor. Büyük üreticiler kadar küçük marka ve bağların şaraplarının da sunulduğu hafta sonu şarapseverler için hoş bir fırsat.
 
Sunduğu Şarapların seçimini öncelik olarak gören Lucca, özellikle son yıllarda çeşitlenen yeni Türk şaraplarını menüsünde bulundurmaya ve Türk Şaraplarının tanıtımına destek vermeye özen gösteriyor. Tadım menüsündeki 20 şarap ise sadece menşei ile değil kalitesine öncelik verilerek seçilmiş konukları şaşırtacak ve şımartacak yerel şaraplar….
 
Dileyen Lucca misafirleri özel şarap tadım menüsüne eşlik etmek üzere aperatif ve peynir tabaklarından veya menü önerilerinden seçebilirler. Şarapseverlerin her yerde bulamayacakları Türk şaraplarını özel fiyatlarla tatma fırsatı bulabilecekleri “20 kadehte 20 Türk Şarabı” Türk Şarapları Tadımı 9-11 Aralık haftasonu 3 gün boyunca Lucca’da...
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
12.12.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Luca'dan 20 Kadehte 20 Türk Şarabı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız