Ülker Golf Royal dondurma ve Maxima pasta yiyenler kazanıyor
01 Ağustos – 18 Eylül 2011 tarihleri arasında, Adese, Yunus, Çağrı,Grosseri, Rammar ve Makro Marketlerden, Ülker Golf Royal veya Maximamarkalı ürün alıp çekilişe katılan ve kazanan tüketicilere, hediyeleri verildi.
Ekim ayında noter huzurunda yapılan çekilişler sonunda 48 kişi Nokia C5 Cep telefonu, 24 kişi LG 42” Full HD LED TV, 48 kişiye Sony Video Kamera, 24 kişi ASUS1215P Netbook olmak üzere, toplamda 144 kişi hediyelerini almaya hak kazandı.
İstanbul’da bulunan ve hediye törenine katılabilen talihliler, 10 Aralık 2011 tarihinde hediyelerini Ülker Golf yetkililerinden alırken, diğer tüm talihlilerin hediyeleri evlerine gönderilerek teslim edildi.
Hediyelerini almak için ödül töreninde bulunan tüketiciler, damak tatlarına en uygun dondurma olarak gördükleri Ülker Golf ürünlerini bu tatlı anıyla birlikte severektüketmeye devam edeceklerini belirttiler. |