Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 25 Nisan 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
COTTON USA, Heımtextıl 2012 Fuarında Tedarik Desteği Sunuyor 

COTTON USA, HEIMTEXTIL 2012 FUARINDA TEDARİK DESTEĞİ SUNUYOR
 
İSTANBUL (İHA) - Heimtextil 2012'de interaktif, bilgilendirici ve aynı zamanda pamuk ürünleri için tedarik desteği sunuyor.
 
Heimtextil 2012 fuarındaki Cotton Council International standının (Salon 8.0, Stand E 30) ziyaretçileri, Amerikan pamuğundan yapılan ev tekstili ürünleri için global tedarik desteği, global pamuk piyasasındaki gelişmeler ve CCI, Supima ve Cotton Incorporated gibi ABD merkezli pamuk örgütleri tarafından sağlanan geniş bir dizi pazarlama hizmetleri de dahil olmak üzere, kapsamlı bilgiler edinebilirler. Stand ziyaretçileri, 2013 ilkbahar/yaz trendlerinin "ev" renklerinde iplik örnekleri de seçebiliyor.
 
Heimtextil'deki COTTON USA standı, ziyaretçilere pamuk perakendecileri ve üretim uzmanlarından tasarımcılara ve alıcılara dek temsilcilerle buluşma fırsatı sunarak, tüm pamuk ticareti için bir buluşma noktası işlevi görüyor.
 
"Bilgi, pazarlama ve hizmetin çekici kombinasyonuyla, Ocak 2012'de gerçekleştirilecek olan Heimtextil'deki COTTON USA standı yine pamuk tedarik zincirinin tüm basamaklarından çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayacak" şeklinde konuşan CCI Washington Yönetici Müdürü Kevin Latner sözlerine şöyle devam ediyor: "Hammaddenin kıt olduğu dönemlerde, doğal elyaf pamuğa yönelik talep dünya çapında artıyor ve pamuk fiyatları istikrarsızken, tüm tedarik zinciriyle iyi bağlar kurmak son derece önemli bir hal alıyor.
Gelecekte rekabet üstünlüğü sağlamak için, işleyen bir tedarik zinciri ağı elzem olacak."
 
CCI'ın dünya çapındaki lisanslandırma ve pazarlama programının ve uluslararası "COTTON USA" markasının arkasında yatan temel ilke, işbirliği ve etkileşimdir. CCI'ın Tedarik Zinciri Pazarlama İnisiyatifi (SCM), hammaddeden bitmiş ürüne kadar tüm ürün gruplarında COTTON USA ürünlerinin tedarikinde alıcıları desteklemektedir. Heimtextile 2012'de, CCI multimedya ve çapraz medya kampanyaları, halkla ilişkiler ve satış noktasında perakende promosyonları dahil, ticari reklam ve tüketiciye yönelik reklam gibi
geniş COTTON USA pazarlama faaliyetleri dizisi hakkında bilgi verecek. CCI'ın global lisanslandırma ve pazarlama programı, bu kaliteli markayı kullanarak COTTON USA lisansı sahipleri için önemli bir destek sağlıyor.
 
Ayrıca, Türk lisans sahipleri Hürsan, Kaynak, Kocaer, Küçüker, Menderes, Nesa, Sanko, Sarev ve Zorluteks de, fuar boyunca ürünlerini şirket standlarında sunacaklar.
 
COTTON USA Türkiye Program Direktörü Marsha Powell, "Geçmişte edindiğimiz deneyimlere dayanarak, bu yıl uluslararası ziyaretçilerin fuara yoğun bir ilgi göstermesini bekliyoruz. Bunun nedeni, hiç şüphesiz, COTTON USA markası için dünya çapında yürüttüğümüz faaliyetler ve özellikle hammadde arzının yetersiz olduğu dönemlerde tedarik konusunda bize gelen sayısız sorudur.
 
Ev tekstili ürünleri için önemli bir doğal elyaf olan pamuk, tekstil ve giyim endüstrilerindeki en önemli faktörlerden biri. Uluslararası
ekibimiz, dünyanın her yanından gelen ziyaretçileri karşılamak için sabırsızlanıyor" dedi.

Ekleme Tarihi
23.12.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: COTTON USA, Heımtextıl 2012 Fuarında Tedarik Desteği Sunuyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız