Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 07 Mayıs 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler

JAIN SULAMA’DAN TÜRK ÇİFTÇİSİNE BİR UZMAN MARKA DAHA: GALCON OTOMASYON ÜRÜNLERİ 
 
Dünyanın önde gelen Hint kökenli sulama şirketi Jain Sulama Sistemleri, Türk çiftçisi için sulama sektörünün uzman markalarını çatısı altında toplamaya devam ediyor.
 
 
 
 
 
 
Distribütörlüğünü üstlendiği markaların kendi kalite anlayışıyla ve çevre duyarlılığıyla tamamen uyum içinde olmasına özen gösteren Jain Sulama Sistemleri, 2011 yılı sonunda otomasyon ürünlerinde dünya lideri Galcon Sulama Kontrol Üniteleri’ni Türkiye’de ilk kez Türk çiftçisinin kullanımına sundu. 
 
Akıllı tarım uygulamalarıyla Türk çiftçisinin elde ettiği verimi artırmayı hedefleyen Jain Sulama, ev bahçeleri, tarım ve peyzaj alanında 30 yıllık tecrübesiyle sulama kontrol ünitelerinin tüm dünyadaki lider üreticisi Galcon’un ürünlerini ürün gamına katarak çiftçilere pratik çözümler sunuyor. Jain Sulama, Galcon’un 40’tan fazla ülkede en çok satan ürünleri arasında yer alan 9000 serisi hortum sonu kontrolörleri ve 7000 serisi inline vanaları başta olmak üzere birçok ürününü çiftçilerle buluşturarak verim artışı sağlamalarına imkân yaratıyor.
 
Galcon Sulama Kontrol Üniteleri’nin ürün portföylerine katılması üzerine konuşan Jain Sulama Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Can Adamoğlu, “Galcon sulama otomasyonu alanında dünyanın öncü kuruluşlarından biri ve Jain Sulama Sistemleri olarak bu ürünleri Türk kullanıcıları ile paylaşmaktan çok memnunuz. Ayrıca ürünlerin kolay kullanımının büyük rahatlık sağlayacağına inanmaktayız. Ülkemizin kalkınması konusundaki temel unsurlardan olan tarımsal verimliliğin teknolojik sulama ile bir adım daha ileriye taşınabilmesi hedeflerimizin başında geliyor. Tarımsal verimliliğin artırılması ve ekilen ürünlerin tam karşılığının alınabilmesi için birbirinden kaliteli ürünleri çiftçilerimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz” dedi. 
 
2008 yılından bu yana Türkiye pazarında faaliyet gösteren ve 220 bayi sayısına ulaşan Jain Sulama Sistemleri, çiftçilerin arazi koşullarının durumu ve yetiştirdikleri ürünlerin türüne göre sulama ile ilgili en basitten en teknolojik ürüne kadar her türlü ihtiyacına cevap veriyor. Jain’in ürün gamı içinde damla sulama boruları, yağmurlama sulama boruları, center pivot sistemleri, fıskiyeler, seracılık ürünleri ve tüm sulama aksesuarları yer alıyor. 
 
JAIN HAKKINDA 
 
Merkezi Hindistan’da bulunan Jain Irrigation Systems, 2008 yılının son aylarından bu yana Türkiye’de “Jain Sulama Sistemleri” adıyla faaliyet gösteriyor. Kısa zamanda 220 bayi sayısına ulaşan Jain Türkiye, yurdun hemen her bölgesinde en basit projelerden, tam otomatik ve “anahtar teslim” projelere kadar farklı çaptaki teknolojik sulama sistemleri çözümlerini üreterek uyguluyor. 
Türk çiftçisine ürün, satış ve proje alanlarında uzman ekibiyle hizmet veren Jain Sulama Sistemleri, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan 36 dönümlük arazi üzerine kurulu fabrikasıyla 2010 yılından beri yerli üretim gerçekleştiriyor. Jain Sulama Sistemleri, NaandanJain, Valley ve Chapin markaları ile Türk çiftçisine damla ve yağmurlama sulama dışında, pivot sulama ve sprinkler’i de içeren geniş ürün seçeneği sunan tek şirket olarak göze çarpıyor.
 
 “Dünyayı bulduğumuzdan daha iyi bırakmak” felsefesini benimseyen Jain Irrigation Systems, gerçekleştirdiği tüm operasyonlarda ve satılan ürünlerde doğaya karşı sorumluluklarını yerine getirerek doğal kaynakların korunmasına özen gösteriyor.
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
11.01.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Jaın Sulama’dan Türk Çiftçisine Bir Uzman Marka Daha




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız