Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Turgutlu 

TURGUTLU'DA KURU ÜZÜME ÖZEL AMBALAJ
 
 
MANİSA (İHA) - Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, kuru üzümün tanıtımını hazırlattığı özel ambalajlı hediye paketleri yapıyor.
 
Kuru üzümün tanıtılması için yapılan tüm faaliyetlerin kendi fikri olduğunu ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, "Ülkemizin birçok zenginliği var. Her yörenin kendine özgü ürünleri var. Manisa denildiğinde akla Sultaniye kuru üzümleri geliyor. Biz özel olarak Turgutlu'yu ve kuru üzümü tanıtmak için Turgutlu'nun tuğlası, şeftalisi, papaz eriği, kirazı ve
Turgutlu'nun güzelliklerini gösteren fotoğrafları bu ambalajların üzerinde sergiledik.
 
Bizi ziyarete gelen misafirlerimize 42 ve 250 gramlık üzüm paketlerimizi hediye olarak veriyoruz. Ankara ziyaretlerimizde ise bu paketleri hediye ediyoruz, önemli etkisi oluyor."
 
İkramın, Türk halkının en büyük özelliklerinden biri olduğunu anlatan Orhan, şunları söyledi: "Bizde makamımızda bizi ziyaret eden herkese şifa kaynağı kuru üzüm ikram ediyoruz. Yapılan bu faaliyetle kuru üzümün tanıtımını yapıyoruz. Kuru üzüm insan sağlığında çok önemli bir gıda. Bu tür tanıtımlar üzümün fiyatının artmasını sağlıyor. Şu an üzümün fiyatı 4 bin 200 liraya ulaştı. Talep artıyor ve çiftçimizin yüzü gülüyor. Bu tür etkinlikleri sürdürerek üzümün fiyatının artmasını hedefliyoruz."
 
TANITIM ATAĞI
 
Faydaları saymakla bitmeyecek bu doğal şifa kaynağının tanıtımı için Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan'ın büyük bir gayret içerisine girdiği belirtildi. Turgutlu'da on binlerce dönüm üzüm bağları binlerce kişiye gelir kaynağı olurken şimdi bu ürünün iç ve dış piyasa da daha yakından tanınması için Serhat Orhan'ın öncülüğünde bir tanıtım atağı başladı.
 
Turgutlu'ya özel fotoğraflar, Turgutlu'nun başlıca gelir kaynakları ve figürlerinin yanı sıra üzümün faydalarını anlatan Turgutlu Belediyesi logolu ambalajlara konulan kuru üzümler Türkiye'de her bölgeden yüzlerce kişiye hediye olarak gönderiliyor. Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan tüm ziyaretlerinde ve kendisini ziyarete gelen kişilere özel olarak hazırlatılıp paketlenen üzümleri hediye ediyor. 42 gramlık küçük paketli üzümler ise Turgutlu Belediyesine gelen tüm vatandaşlara ücretsiz ikram ediliyor. 

Ekleme Tarihi
18.01.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Turgutlu'da Kuru Üzüme Özel Ambalaj




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız