Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 21 Mayıs 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Pizzanı ‘cep’ten ye 

Pizzanı ‘cep’ten ye

Pizza yemek için artık nakit paraya ya da kredi kartına ihtiyacınız yok. Pizza Hut’ın mobil ödeme hizmeti sayesinde siparişlerinizi artık cep telefonunuzdan kolaylıkla ödeyebilirsiniz. Avea Mobil Ödeme, Turkcell Mobil Ödeme ve Vodafone Mobil Ödeme’yi kullanarak ödemenizi yapabilir, nakit para derdi olmadan lezzetin keyfini çıkarabilirsiniz.


30.01.2012, İstanbul

Pizza Hut, lezzetli sofralar kurarken sizi nakit para ya da kredi kartı derdinden kurtarıyor. 444 6 555 Pizza Hut’tından ya da pizzahut.com.tr’den vereceğiniz siparişlerinizi cep telefonundan kolaylıkla ödeyebilirsiniz. Avea Mobil Ödeme, Turkcell Mobil Ödeme ve Vodafone Mobil Ödeme’yi kullanarak ödemenizi yapabilir, siparişinizi verebilirsiniz. Bu sayede sipariş ücretiniz cep telefonu faturanıza yansıtılır. Bu sistemi kullanmak için siparişinizi verdikten sonra cep telefonunuza gelen SMS’e ‘evet’ yanıtını vermeniz yeterli.

Cepten Ödeme nedir?

Cepten Ödeme (mobil ödeme) alışveriş ve ödemelerin tek bir SMS ile kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayan servistir. Pizza Hut’ta cepten ödemenin geçerli olduğu satış kanalları ise 444 6 555 Pizza Hut Çağrı Merkezi ve www.pizzahut.com.tr web adresi.

Sistem nasıl işliyor?

Pizzahut.com.tr web adresi üzerinden sipariş vermek isteyen kişi çıkan ekrana cep telefonu numarasını yazıyor. Cep telefonuna gelen SMS onaylanınca teslimat adresine sipariş gönderiliyor, tutar telefon faturanıza yansıtılıyor.

444 6 555’i arayarak sipariş verirken ise, çağrı merkezi elemanı çıkan ekrana manuel olarak tutarı ve cep telefonu numaranızı yazıyor. Cep telefonunuza gelen onay SMS'ini ‘Onay’ ya da ‘Evet’ yazarak cevaplıyorsunuz ve tutar telefon faturanıza yansıtılıyor.

Super Supreme, Anadolu Ateşi, 4 Mevsim, Deniz ve Güneş gibi birbirinden lezzetli pizzaların yanı sıra Tavuklu ve Mantarlı Tagliatelli, Sebzeli Fusulli, Spaghetti Bolognaise gibi makarna alternatifleri ve salatalar da Pizza Hut’ta sizleri bekliyor. Tüm bu lezzetleri 444 6 555 Pizza Hut’tından ya da pizzahut.com.tr’den sipariş verebilir, mobil ödeme hizmeti sayesinde ödemenizi cep telefonunuzdan gerçekleştirebilirsiniz.

Ekleme Tarihi
31.01.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Pizzanı ‘cep’ten ye




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız